2,5 éves lányom nagyon keveset iszik, mivel tudnám rávenni? A többi lent.
Én változatosan adom a 2,5 évesemnek.Hol limonádét kap, hol vizet, hol pedig szörpöt.Mindig mással kínálom, így elfogadja, pedig ő sem szeret inni.
Sós dolgokat ha kap nasinak akkor sem kell neki?Hátha arra megszomjazik.
szia, nekem 2 éves a lányom, és keveset iszik, és én is így variálok, mint az első válaszoló. annyi a célom most a melegben, hogy egy 5dl vmit megigyon, meg egyen egy kis gyümölcsöt..
amúgy nekem most azt is elkezdte, hogy nem hajlandó ilyen meleget inni, csak ha teszek bele egy jégkockát...:-DD kis ínyenc...
Meg ha fürdik, akkor be szoktam neki dobni egy tiszta pelust, és tudom ciki, de hagyom, hogy azt szopogassa..:-(( Sok anyukától hallom, hogy a gyerek issza a fürdővizet, zuhanyozd le, és utána engedj neki tisztát, és játsszatok kávé-főzősdit, és igyátok meg..:-)) Ez amolyan gyors segítség lehet...de ugyanezt kipróbálhatod vele az asztalnál is, pici csészében, vagy ilyesmi...
sok sikert!
Én is megvettem neki mindenféle poharat, de végül rájöttem, hogy az az üvegpohár a legjobb, amiből én iszom.
Töltök magamnak vizet és iszom, aztán megkínálom. Egy ideig eljátszunk vele, hogy egymás után iszunk belőle.
Végső esetben meg kell próbálni zsarolni egy kicsit. Pl. ha nem iszod meg ezt, akkor nem megyünk a játszótérre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!