Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Isofixes ülést lehet középre...

Isofixes ülést lehet középre tenni hátul?

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nem. Én úgy tudom, hogy az autókban csak hátul két oldalt van isofix-es bekötéshez "kütyü"

Az anyós ülésen sincs.

2012. júl. 5. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
én is úgy tudom, hogy középen nincs, csak a két szélén
2012. júl. 5. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
autótípustól függ, nekünk középre kell kötni.
2012. júl. 5. 21:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezért nem értem én sem, nekünk Kia Rio-nk van és három helyen van isofix. Középen is...viszont úgy tudom nem szabad középre tenni...
2012. júl. 6. 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Ha van ott is isofix akkor biztos, hogy oda is lehet kötni

(szerintem)

Mondjuk azt nem tudom, hogy 3 isofix-es gyerekülés hogyan fér el egymás mellett?

Nekünk Suzuki Vitaránk van, abba csak 2 oldalt van isofix, de középre semmilyen gyerekülést nem tudunk betenni, még egy hordozót sem :(

Ezért az egyik gyerek az anyós ülésen utazik (persze gyerekülésben)

:(

HA nem nagy kérés, akkor megírnád nekem, hogy a Ti autótok hátsó ülése milyen hosszú?

SOkat segítenél vele!

Előre is köszönöm!

2012. júl. 6. 15:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia nekünk Toyotáink vannak, RAV4 és Yaris. Egyikben sincs középen ISOFIX kallantyú.

De én szoktam látni középen gyereküléseket, illetve ha az embernek 3 gyereke van, akkor egyikük középre kerül, nem? :)

Szerintem a KRESZben csak arra van kitétel, hogy anyósülésen nem lehet menetiránnyal szemben.

2012. júl. 7. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!