Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnatok ajanlani 36 kilag...

Tudnatok ajanlani 36 kilag valo gyerekulest ami isofixes?

Figyelt kérdés

most 9-18 kiloig valo van es azt szeretnenk nagyobbra cserelni

ar nemlenyeg

2012. máj. 25. 18:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mi ilyet vettünk: [link]

A tesztjei nagyon jók,megbízható,biztonságos ülés.

2012. máj. 25. 18:07
 2/11 A kérdező kommentje:
36 kiloig valo ulesben letezik olyan aminel meg nem a sima biztonsagi ovvel kell bekotni a gyerkocothanem van sajat biztonsagi ove?
2012. máj. 25. 18:10
 3/11 anonim ***** válasza:
2012. máj. 25. 18:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Bár nem tudom milyen az isofix, de ezeknek van saját biztonsági övük is. Utolsó voltam
2012. máj. 25. 18:35
 5/11 A kérdező kommentje:

koszonom a linkeket :)

kedves utolso sajnos ezek kozott egyik sem isofixes :(

talatm olyat ami jo lenne, csak felek tul szuk a comb reszenel :

Concord Transformer T Pro Dark Night

talatm tobb olyan ulest is ami megfelel az igenyeknek, de nem ismerem a markajat, igy nem tudom megbizhato-e.

2012. máj. 25. 18:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Az 1. vagyok.15-36 kg-ig kategóriában NEM létezik saját öves ülés.Mi is kerestünk olyat-a férjem örült volna neki-még Németországban is,de nincs.Csak az átfogó kategóriákban van(pl.9-36 kg)ám a szakemberek nem igazán ajánlják ezt a kategóriát.
2012. máj. 25. 19:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Az ilyen kombinált üléseknél, amik elvileg 36 kilóig vannak, és van saját övük IS, azoknál sem lehet egy bizonyos súlyhatár felett használni a saját övet.

Egész egyszerűen egy ilyen ülés egy bizonyos súly/méret felett már képtelen lenne megtartani egy esetleges ütközésnél a gyereket.

Ha megnézel törésteszteket, akkor még olyan is előfordul, hogy az Isofix rendszer is kiszakad, de legalábbis "megnyúlik", roncsolódik egy ütközésnél.

Eleinte furcsa áttérni a saját öves ülésről a kocsi saját övére (inkább csak a "látvány" az anyai szemnek), de elkerülhetetlen lépés.

2012. máj. 25. 19:48
 8/11 A kérdező kommentje:

9-36 kilosban talatam egyet ami eleg jonak tunik mit gondolsz rola?

http://www.youtube.com/watch?v=qV3cEMdX0ok

2012. máj. 25. 19:50
 9/11 A kérdező kommentje:

nem a sullyal hanem a magassaggal van a bajunk a 9-18as ulesnel

sulyra meg jo sokaig jo lenne, de nagyon magas a gyerkocunk (es meg nagyon fiatal is.....azt mindtak 4 eves korig jo kb ez az ules de o meg csak 2 es mar kinovi par honapon belul)ezert kell lecserelnunk lassan

2012. máj. 25. 19:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

A 7. válaszoló vagyok.

Ez a Cybex nagyon jó! De ez nem saját öves :)

Nekünk ennek a "tesója" van, a Cybex Solution X, amiből szintén van isofixes verzió, az X-fix néven fut.

Ez, amit Te linkeltél, szerintem dettó ugyanaz, csak van ugye elöl neki az a "pajzs" rész elöl. Ez élőben azért elég "batár" egy szerkezet, nem tudom, mennyire kényelmes, mindeképpen élőben ki kellene próbálnotok.

De ha ezt a típust választjátok, jól jártok. Nagyon jók a töréstesztjei, és jó a felépítése is. Kényelmes, nagyobb gyerek is elfér benne. Nekem is magas a lányom, most 5,5 éves és 124 centi körüli. Már 3 éve ezt az ülést használjuk, most vettünk a 2,5 éves kicsinek is.

Amiben szerintem jobb, mint akár a dupla árú szuper márkásak is, hogy a fejtámlája és a válltámlája is állítható magasságú, teljesen a gyerekhez adaptálható. Kívülről keskeny, de belülről kényelmes, tehát a gyerek nem szorong benne, de a lehető legkevesebb helyet foglalja el az autóban. (Szerintem egy nagyobb autóba három is simán beférne hátulra - ez azért nem sok ülésről mondható el.)

Az ülőfelülete elég nagy, mi kipróbáltuk pl. a Römer üléseket is a boltban, de arról az 5,5 évesnek már a fele combja lelógott.

2012. máj. 25. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!