Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A hőség miatt itthon vagyunk,...

A hőség miatt itthon vagyunk, de már kifogytam az ötletekből?

Figyelt kérdés

Amióta ez a rettenet hőség van itthon vagyunk.

A gyerekek 4 és 5 évesek.

Persze reggel és késő délután már az udvaron pancsolnak, de a két időpont között bent tartom őket.

Már gyurmáztunk, festettünk, rajzoltunk, kirakó, kalóztérkép gyártás...tehát volt minden, de már kifogytam az ötletekből és látványosan unatkoznak, nyúzzák egymást :(

Van valami jó tippetek, mivel lehet még az időt múlatni?

2012. júl. 5. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Mesenézés?

Segíthetnek a házi munkában...

2012. júl. 5. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló a probléma, csak az enyém hasmenős-lázas betegség miatt van itthon, az még egy fokkal nehezebb :(

Nálunk még a sütés-főzés jön be, illetve borsópucolás, meggymagozás lenne még a tippem.

Ma délben már az enyém is unalmában a mosógép ajtaját csapkodta, és dominókkal szórta tele a nappalit.....

2012. júl. 5. 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

nyáron szoktam vásárolni télire is ilyenkor amikor elvannak összeírom word-ben a táblázatot aztán rájuk próbálom a kétes ruhákat ami kicsi azt segítheti dobozolni ami meg lehet jó felpróbálhatják beöltözhetnek .

együtt elmehettek vásárolni jó akciók vannak.

készítsetek fagyit gyümölcsből tejszínből menjetek reggel piacra aztán készítsétek el délelött a fagyit koraestére biztos megfagy.

készíthettek beföttet savanyúságot lekvárt

grillezhettek ők készíthetnek salátát is . már nagyok be lehet őket vonni.

2012. júl. 5. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bábozás. Papírból emberfigurákat csináltam neki, szívószálra erősítettem, és azzal játszunk. Nagyon tetszik neki. Persze ez sem megy egész nap.
2012. júl. 5. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Készíthetel nekik házi bunkert összetolod nekik a székeket,ha van férőhely és letakarod pléddel,játszhatnak benne katonásdit,királylányosdit,ugyan ezt a technikát alkalmazva,kígyóvárat,átalakíthatod bábszínházzá,vagy lehetnek ők a tv bemondók.
2012. júl. 5. 15:29
 6/7 anonim ***** válasza:

- só-liszt gyurma (izgalmas elkészíteni is a gyurmát, aztán ha megszáradt ki is lehet festeni)

- gyöngyfűzés

- memóriajáték

2012. júl. 5. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Kezdj el lomtalanítani, az nagyon hasznos, így is úgy is meg kell néha csinálni, és a gyerekek imádják. Kellő felfordulás lesz, lehet a cuccok közt turkálni. KÉrd meg őket, hogy segítsenek rendszerezni a dolgokat. Pl. helyezz ki dobozokat, és ők pakolhatják bele, amit anyu szemétnek ítél.

Hasonló móka a ruhásszekrényekben való rendrakás. Kezdd az övékével, nézzétek át együtt, mit nőttek ki, mi az, amit őszre félre kell tenni, stb.

Lehet a játékokat is rendszerezni, megkeresni az elveszett darabokat, új helyet találni mindennek, hogy kisebb legyen a kupi.

ücsörgős ötlet: nézzétek végig a régi fotóalbumokat, mesélj a rokonokról, ezt is imádják a gyerekek.

2012. júl. 5. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!