Szerintetek mi az a kor ameddig fennal a vaszelye annak, hogy a gyerek veletlenul kieshet az ablakon?!
Szia!
Bármilyen életkorban fent állhat ez a veszély! Sajnos nagyon oda kell figyelni rájuk!!!
Még én is kieshetek az ablakon ablak pucolás közben, ha véletlenül megcsúszok, vagy bármi baj történne!
Én mindig csak bukóra nyitom ki az ablakot, ha otthon vagyunk a gyerekkel!
Ők szeretnek az ablakban ülve, állva nézelődni, mivel a főút mellett lakunk és mennek jönnek az autók, s sajnos hozzá lettek szokva, kicsiként, hogy odaálltunk és néztük az elmenő forgalmat!
Télen szoktam csak teljesen kitárt ablakkal többször egy nap szellőztetni, de akkor kicsukom az adott szobából őket és addig csak én mehetek be abba a szobába, míg be nem csuktam az ablakot!
Nem panelbe lakunk, hanem kertes két szintes családi ház, de ha valamelyik kiesne az ablakon az csak is az én felelőtlenségem miatt lenne, abba én belehalnék!
Üdv két gyermekes Anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!