Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan veszitek rá a gyerekete...

Hogyan veszitek rá a gyereketeket hogy ne vegye le a fejéről a sapkát, -kalapot?

Figyelt kérdés
17 hós fiam az istennek nem tűr meg magán semmit..SEGITSÉÉÉG!
2012. júl. 4. 12:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az elmúlt 3 napban hazahoztam de bár nem "hülye" a gyerekem fogalma se volt róla sztem végülis hogy miért(pedig elmondtam) de ma mikor a boltba mentünk babakocsival már megint levette és még a babakocsi napellenzőjét is le tudja nyomni hátra:( mintha élveznéhogy égeti a nap a fejét..

Valóban a kocsiba nem kell a sapó de a játszótéren vannak bizonyos pontok ahol tűz a nap meg ő nem isigazán a játszótéren marad hanem bejárjuk a környéket kavicsot szedünk meg leülünk a házak elé meg ilyesmi..ez teljesmértékben az ő idaszaka arra megyünk azt csinálunk amit akar..nyilván nem veszélyes dolgokat engedek meg csak számára érdekeseket(mióta ez van azóta 95%ban hallgat a nem-re..előtte egy rémálom volt minden perc soha nem hallgatott rám,a nem-et kifejezetten viccesnek tartotta..igy hogy van néhány óra ami csak az övé a lehető legszófogadóbb kisfiú lett..(és séta közben is tudomásul veszi hogy ne nyalogassaa kukát vagy egyen a földről szemetet..tényleg annyira jól megyminden..

Csak ez a sapka ügy..télen még nem tudta levennide mostmár minden fajtából kibujik..kész gyüjteményünk van különböző stilusban és szinben:)sztem árulni is tudnám már őket annyi van:)

De akkor talán mégprobálkozok pár napig a le a sapi be a kocsiba és haza modszerrel..

2012. júl. 4. 14:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Ja! És köszönöm a válaszokat megy a zöld mindenkinek!
2012. júl. 4. 14:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ilyen a fiad, akkor sehogy. Nekem lányom van, 22 hónapos, ő sem tűri meg a nyári sapkákat a fején. Pedig amikor a tükörben nézegeti magát benne, akkor el van ájulva a látványtól, látszik, hogy mennyire elégedett magával, viszont ahogy kilépünk a házból, már dobja is le a fejéről. Én nem küzdök vele, tűző napra nem viszem ki, ha messzebb megyünk mondjuk babakocsival, ott van neki napernyő, amit mindig úgy fordítok, hogy ne érje őt a nap.

Szerintem idő kérdése, és majd nem fogja levenni a sapit. Szerencsére télen pl nincs ilyen gondunk.

De az én lányom pl olyan, hogy ha valaki megdicséri, hogy milyen szép copfja van, már nyúl is a fejéhez, és szedi ki a hajgumit a hajából. :D

2012. júl. 4. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!