Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hagyjátok déli alváskor...

Hagyjátok déli alváskor sokáig aludni 2-3 éves gyereketeket, vagy felébresztitek 15órakor?

Figyelt kérdés
Lányom 2,5 éves. Délben mindig hamar elalszik, de mióta ilyen meleg van, sokkal tovább húzza. Volt hogy felébresztettem 3kor, hogy este hamar elaludjon, de ugyanúgy fent volt sokáig. Volt, hogy hagytam, egyszer 5óráig aludt. Ha délben- fél 1kor szépen elalszik a gyerek, ti felébresztitek 3körül, vagy addig hagyjátok aludni, amíg magától nem ébred? Kiváncsi vagyok ki hogy csinálja. Köszi a válaszokat.
2012. jún. 21. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Addig hagyom aludni amíg jól esik neki,volt már ,hogy többször is aludt egy nap,este semmi gond nélkül aludt.
2012. jún. 21. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:

2 évesem még alszik,nem keltem fel,mert akkor 'bolond' egész délután,az meg nem hiányzik.

Esetleg ha nagyon elszalad az idő csinálok olyasmit amire felébred pl. mosógép zajára,vagy a tányérok csörgésére felkel,de tényleg nagyon indokolt esetben, mondjuk ha időre kell mennem a védőnőhöz. Amúgy hagyom pihenni,ebben az időben én is aludnék legszívesebben egész nap :)

2012. jún. 21. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk 16 órakor van ébresztő, ha addig nem kel magától, de amióta ilyen sokáig világos van, tökmindegy hogy mennyit aludt délután, este 9 előtt nem alszik el.
2012. jún. 21. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:

2 éves a kicsilány és még húzza a lóbőrt. 1 előtt aludt el egy kicsivel. Nem keltem fel, szerintem egy fél 5-ig simán fog aludni még. Addig legalább tudok beszélgetni a nagylányommal:-)

36.N

2012. jún. 21. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi megkértük a bölcsiben a gondozókat, hogy ébresszék fel fél háromkor, mert ha tovább alszik, akkor soszor még fél 12-kor sem alszik éjszaka:(
2012. jún. 22. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!