Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miben alszik kisgyereketek a...

Miben alszik kisgyereketek a déli alvásnál? Ruhában vagy pizsamában?

Figyelt kérdés
Én az itthoni ruhájában teszem le a fiamat, bodyban, melegítőben, vagy harisnyában ha az van rajta. Eddig eszembe sem jutott átöltöztetni, de most olvastam, hogy pizsamában kéne aludniuk, hiszen a bölcsiben, oviban is át kell majd öltözni. Ti hogy csináljátok?
2011. nov. 18. 13:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ruhában alszik a lányom
2011. nov. 18. 13:16
 2/14 anonim ***** válasza:
Ruhában alszik két és fél éves kislányom, igaz magánbölcsibe jár,m de ott sem öltöztetik pizsamába.
2011. nov. 18. 13:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Nálunk a bölcsiben nem volt pizsiben altatás. Egyébként otthon én sem öltöztetem át, de tény, hogy az oviban kell, méghozzá azért, hogy megtanuljanak öltözni. Soha nem altattam napközben pizsiben. Most már otthon nem nagyon alszik, de ha mégis, akkor esetleg leveszem a kényelmetlenebb darabot (bár otthon kényelmesben van, de szoknyamániás, azt leveszem róla).
2011. nov. 18. 13:17
 4/14 anonim ***** válasza:
A játszóruhában amiben napközben van,max.leveszem a melegítő naci,ha piszkos,és akkor marad a harisnya meg a takaró.
2011. nov. 18. 13:18
 5/14 anonim ***** válasza:
Ruhában altatom. A bölcsiben is ruhában aludt. Most kiscsoportos ovis, de még ott sem öltöztetik át pizsibe, nem is hallottam ilyenről. Azt mondjuk nem tudom, hogy középső-, nagycsoportban mi lesz. :)
2011. nov. 18. 13:24
 6/14 anonim ***** válasza:
Ruhában alszik, én sem öltözöm át, ha délben ledőlök. De az enyém nem jár bölcsibe. De ha a bölcsitekben ez lesz a rend, akkor hozzá kell szokatni, nem?
2011. nov. 18. 13:52
 7/14 anonim ***** válasza:

Ruhában alszanak. A nagy,aki középsős az oviban, a szoknyát veszik le,hogy ne gyűrődjön mert kényelmetlen lenne,de ha nadrágban van,nem veszik le.

Én abban a verzióban hallottam ezt a pizsamás dolgot,hogy annak ajánlják, akiknek a gyermekük nem,vagy nagyon nehezen alszanak ebéd után,így talán könnyebben ráhangolódnak.

De az ovis verziót még nem hallottam.

2011. nov. 18. 14:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Ruhában.
2011. nov. 18. 14:13
 9/14 anonim ***** válasza:
1 pólóban alszik délben a fiam, max. még egy alsógatya van rajta. (2 éves)
2011. nov. 18. 14:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Én átöltöztetem mindig. Felül ha nem, de alul a pizsamát mindig ráadom. Nem szeretem, ha az egész délelőtt összeszedett port és maszatot beviszi az ágyába. Ő így szokta meg.
2011. nov. 18. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!