Miben alszik kisgyereketek a déli alvásnál? Ruhában vagy pizsamában?
Figyelt kérdés
Én az itthoni ruhájában teszem le a fiamat, bodyban, melegítőben, vagy harisnyában ha az van rajta. Eddig eszembe sem jutott átöltöztetni, de most olvastam, hogy pizsamában kéne aludniuk, hiszen a bölcsiben, oviban is át kell majd öltözni. Ti hogy csináljátok?2011. nov. 18. 13:13
11/14 anonim válasza:
Levetkőztetem harisnya-felsőre, mert meleg a szobája, és így ha felkel és fázna fel tudom öltöztetni. (múltkor anyukám vigyázott rá, és melegítő szett volt rajta alváskor is totál beizzadt szegény)
Nálunk sima benti ruhában alszanak a bölcsiben, csak a benti cipőt veszik le semmi mást. Ott ugyanis spórolnak a fűtéssel, nem lehet a gyerek "lazán" a polár gatya polár pulcsi minimumöltözék :/
12/14 anonim válasza:
A fiamrol leveszek majdnem mindent, tulajdon képen csak egy poloban és alsogatyában alszik. Az oviban van neki alvos poloja és rövid gatyája.
13/14 anonim válasza:
nálunk a böcsiben nem öltöztetik őket át, a sima játszós benti ruhában alszanak (itthon is úgy alszik, felesleges lenne szerintem öltöztetgetni)
14/14 anonim válasza:
Van egy délutáni alvós pizsi felsője, abban alszik, meg alsógatyóban. El sem tudnám képzelni, hogy amiben itthon csúszott-mászott egész nap ( hozzáteszem: NINCS kosz nálunk), abban befeküdjön az ágyneműbe...2 és fél éves, oviba-bölcsibe nem jár még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!