Mi erről a véleményetek? Bálint Antónia még mindig szoptatja ötéves lányát.
Augusztusban lesz ötéves Bálint Antónia lánya, de még mindig szopik - írja a Hot! magazin. Az egykori műsorvezetőnek anyateje már nincs, úgyhogy a történet kimerül néhány perces rituáléban, a gyerek viszont bármikor az anyja blúzában matat, étteremben, akár az utcán is. "Ahogy okosodik, egyre inkább érzi, hogy ez már nem lenne neki való" - magyarázta a lapnak Bálint, aki egyelőre képtelen nemet mondani Babikának. "Tény, hogy magam miatt sem egyszerű leválasztani a kislányomat. Mégsem tűzök ki konkrét időpontot, mondjuk, Babika közelgő, augusztusi születésnapját. Inkább megbeszéljük, Babi nagyon értelmes kislány, meg fogja érteni, hogy le kell szoknia a mellemről."
A cikkben megszólalt Almási Kitti pszichológus is, aki szerint a szoros kapocs azért alakult ki anya és lánya közt, mert az exmodell csecsemő kora óta egyedül neveli a gyereket.
Sziasztok!
Az ötéves cumis gyerek anyuákáját senki nem bántja...pedig mindkettõnél ugyanazt a szerepet játsza. Csak itt nem egy latex/szilikon gumihoz ragaszkodik a gyerek hanem a cicihez. Ami azért lássuk be emberközelibb. Az valóban nem biztos, hogy jó ilyen sokáig cumizni (mindegy mivel), de nem gondolom, hogy ettõl rossz anya lenne bárki is. Azt sem, hogy ez kihatna a felnõttkorára. Viszont, ha erõszakkal elvenné, akkor minden bizonnyal nagy törést okozna, és késõbb a gyerek akár szoronghat is... A másik, ki dönti el, hogy egy anya meddig szoptasson?! Hozzá nem értõ, névnélküli fröcsögõs illetõk, vagy az anya és a gyermek közösen?
Előzővel teljesen egyetértek...
Ha nincs teje, nem táplálja a gyermeket, akkor miért "szopatja" magát? Még azt sem mondhatja, hogy immunrendszerért, stb...
Kíváncsi vagyok a gyermek későbbi pszichés fejlődésére, még az is előfordulhat, hogy a későbbiekben leszbikus lesz...
Ez valami nagyon beteges, aberrált dolog.
2 gyereket szoptattam, tehát azért tudom, hogy milyen :) Miért gondolod, hogy nem tudom?
Azért írtam, hogy ez az "ügy", nem az, amire te gondolsz, hogy ne keverjünk itt meg mindenkit. A szoptatással semmi gond, mindenkinek magánügye, meddig szoptat. 2 különböző dologról van szó. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!