Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi erről a véleményetek?...

Mi erről a véleményetek? Bálint Antónia még mindig szoptatja ötéves lányát.

Figyelt kérdés

Augusztusban lesz ötéves Bálint Antónia lánya, de még mindig szopik - írja a Hot! magazin. Az egykori műsorvezetőnek anyateje már nincs, úgyhogy a történet kimerül néhány perces rituáléban, a gyerek viszont bármikor az anyja blúzában matat, étteremben, akár az utcán is. "Ahogy okosodik, egyre inkább érzi, hogy ez már nem lenne neki való" - magyarázta a lapnak Bálint, aki egyelőre képtelen nemet mondani Babikának. "Tény, hogy magam miatt sem egyszerű leválasztani a kislányomat. Mégsem tűzök ki konkrét időpontot, mondjuk, Babika közelgő, augusztusi születésnapját. Inkább megbeszéljük, Babi nagyon értelmes kislány, meg fogja érteni, hogy le kell szoknia a mellemről."

A cikkben megszólalt Almási Kitti pszichológus is, aki szerint a szoros kapocs azért alakult ki anya és lánya közt, mert az exmodell csecsemő kora óta egyedül neveli a gyereket.

2012. jún. 28. 13:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Nyílván az anyuka nem akarja elenegedni a szoptatást.
2012. jún. 28. 17:08
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Hát most megnéztem a riportot, annyira fel van fújva ez az egész, csak a pénzről szól. Nem is szoptatja, csak úgy csinál mintha... Nyilván a Hot! magazin is ezzel a "szenzációval" reklámozza magát, hogy minél többen megvegyék az újságot, és persze Bálint Antónia is részesülni fog a nyereségből.
2012. jún. 28. 20:16
 13/18 Babócás ***** válasza:
48%

Sziasztok!

Az ötéves cumis gyerek anyuákáját senki nem bántja...pedig mindkettõnél ugyanazt a szerepet játsza. Csak itt nem egy latex/szilikon gumihoz ragaszkodik a gyerek hanem a cicihez. Ami azért lássuk be emberközelibb. Az valóban nem biztos, hogy jó ilyen sokáig cumizni (mindegy mivel), de nem gondolom, hogy ettõl rossz anya lenne bárki is. Azt sem, hogy ez kihatna a felnõttkorára. Viszont, ha erõszakkal elvenné, akkor minden bizonnyal nagy törést okozna, és késõbb a gyerek akár szoronghat is... A másik, ki dönti el, hogy egy anya meddig szoptasson?! Hozzá nem értõ, névnélküli fröcsögõs illetõk, vagy az anya és a gyermek közösen?

2012. jún. 29. 15:45
 14/18 anonim ***** válasza:
41%
De nem szoptat, ugyanis nincs teje. Ez a patológiás. Nem kell kiállni a sokáig szoptatás mellett Bálint Antónia miatt, mert nem erről van szó, értsd meg. A szoptatás az, amikor tej is van a ciciben. És éljen, hurrá, mindenki szoptasson addig, ameddig szeretne! Ez viszont így valami nagyon gáz dolog...
2012. jún. 30. 23:11
 15/18 anonim ***** válasza:
63%

Előzővel teljesen egyetértek...

Ha nincs teje, nem táplálja a gyermeket, akkor miért "szopatja" magát? Még azt sem mondhatja, hogy immunrendszerért, stb...

Kíváncsi vagyok a gyermek későbbi pszichés fejlődésére, még az is előfordulhat, hogy a későbbiekben leszbikus lesz...

Ez valami nagyon beteges, aberrált dolog.

2012. júl. 1. 05:58
 16/18 Babócás ***** válasza:
Nem Bálint Antónia mellett állok ki,hanem az ügy mellett. Amíg nem szoptattál nem tudod, hogy milyen. Amint mondtam persze nem kell, h elfajuljon a dolog, de szerintem nem ettõl lesz valaki leszbikus...Ez nevetséges. Aberrált pedig számomra az, aki önélvezetbõl csinálja. Itt arról van szó, hogy a legjobbat akarja a gyereknek, és nem tud/akar nemet mondani neki.
2012. júl. 1. 09:53
 17/18 anonim ***** válasza:

2 gyereket szoptattam, tehát azért tudom, hogy milyen :) Miért gondolod, hogy nem tudom?

Azért írtam, hogy ez az "ügy", nem az, amire te gondolsz, hogy ne keverjünk itt meg mindenkit. A szoptatással semmi gond, mindenkinek magánügye, meddig szoptat. 2 különböző dologról van szó. Ennyi.

2012. júl. 1. 09:59
 18/18 anonim válasza:
16%
Még nincs gyerekem, de az ügy elborzasztott, véletlenül láttam a riportot, a nő mosolyogva mesélte hogyan játszik Babika a cicijével (a magazinnak pedig a címlapján volt lefényképezve). A gyerek már leszokott a szopásról, de aztán ezt látta az egyik anyukától, ezért kérezkedett újra Antónia mellére. Tehát a leszokatás egyszer már megtörtént, az nem volt törés a kislánynak. Csakhogy ha már nincs teje, minek játszik valaki az anyja mellével? Ráadásul foga már van, tehát az nem fáj? Vagy a gyerek van annyira értelmes, hogy csak úgy nyalja, szívja az anyja mellbimbóját, mint egy férfi szokta a nőnek? És ez normális - legalábbis a gyakorló anyukák szerint? Hmmm...
2012. júl. 19. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!