Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi erről a véleményetek?...

Mi erről a véleményetek? Bálint Antónia még mindig szoptatja ötéves lányát.

Figyelt kérdés

Augusztusban lesz ötéves Bálint Antónia lánya, de még mindig szopik - írja a Hot! magazin. Az egykori műsorvezetőnek anyateje már nincs, úgyhogy a történet kimerül néhány perces rituáléban, a gyerek viszont bármikor az anyja blúzában matat, étteremben, akár az utcán is. "Ahogy okosodik, egyre inkább érzi, hogy ez már nem lenne neki való" - magyarázta a lapnak Bálint, aki egyelőre képtelen nemet mondani Babikának. "Tény, hogy magam miatt sem egyszerű leválasztani a kislányomat. Mégsem tűzök ki konkrét időpontot, mondjuk, Babika közelgő, augusztusi születésnapját. Inkább megbeszéljük, Babi nagyon értelmes kislány, meg fogja érteni, hogy le kell szoknia a mellemről."

A cikkben megszólalt Almási Kitti pszichológus is, aki szerint a szoros kapocs azért alakult ki anya és lánya közt, mert az exmodell csecsemő kora óta egyedül neveli a gyereket.

2012. jún. 28. 13:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%

Dr nönek igaza van e téren

de egy 5 éves már szellemileg annyira érett hogy felfogja nincs cici

2012. jún. 28. 13:44
 2/18 anonim ***** válasza:
62%
Egyet értek.Így kompenzálja Antónia hogy nincs senki mellette,tehát mindent előrébb helyez a gyermeke érdekében,így nem mondd neki nemet sem. Ciki- de majd eljön az az idő is mikor ezt már ő is belátja.
2012. jún. 28. 13:47
 3/18 anonim ***** válasza:
39%
jaj ne már tényleg?? Patológiás. Szerintem.
2012. jún. 28. 13:56
 4/18 anonim ***** válasza:
63%

Éppenséggel 7 éves korig nem patológiás, de a mi társadalmunkban nem igazán elfogadott viselkedés. Attól még baja nem lesz.

Én magam nem szoptatnám 5 éves koráig.

2012. jún. 28. 14:05
 5/18 anonim ***** válasza:
60%
Hol van ez leírva hogy 5 éves korban normális az anyatejes táplálás? vagyis szoptatás (mert at már rég nincs szerintem)
2012. jún. 28. 14:07
 6/18 anonim ***** válasza:
74%
Szerepelni akart az újságban, és nem tud már a volt barátja balhéjával ezért kitalált valamit.
2012. jún. 28. 14:12
 7/18 Sókristály ***** válasza:
62%

Simán lehet még teje 5 éves gyerek mellett.

Én 4 évig szoptattam, tejem is volt. "Közös megegyezéssel" hagytuk abba a születésnapján. Beígértem neki egy nagylányos szülinapi bulit, aki meg szopik, az még nem nagylány...

Miért lenne ez patológiai eset?

2012. jún. 28. 14:14
 8/18 anonim ***** válasza:
57%

Nem ő az egyedüli csak mások nem beszélnek róla.

7 éves korra növik ki a gyerekek a szopási igényüket(de álltalában 2-4 éves kor közt)Más országokban ebből semmi gond nincs.

Senkinek semmi köze hozzá!

2012. jún. 28. 14:41
 9/18 anonim ***** válasza:
35%
Engem inkább az háborít fel minek ujságban írni ilyeneket.
2012. jún. 28. 14:42
 10/18 anonim ***** válasza:
51%

Amikor a tv-ben hallottam ezt a hírt (csak egy mondatot, hogy szoptatja), akkor azt gondoltam hogy biztos kamu lehet. Mivel 1-2 éve voltak a tv-be és a kislány, aki akkor kb 3 éves lehetett, cumisüvegből itta a tápszert. Ebből gondoltam, hogy akkor miért szoptatná. De így már világos, hogy leírtad a cikk lényegét, hogy nincs is teje.

Különben nekem is furcsa, én biztos nem húznám ennyi ideig. Ha Babika annyira értelmes kislány lenne, mint amennyire dicséri, akkor már réges rég megértette volna, hogy erre semmi szüksége. De nem mindig a gyerek tehet róla, sokszor az anyuka nem képes elengedni, holott már simán le tudná szoktatni.

2012. jún. 28. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!