Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mire való a Calcimusc injekció...

Mire való a Calcimusc injekció? Milyen betegségek esetén adjátok? Milyen gyakran és mennyit?

Figyelt kérdés

Nekünk már többször felírta a doki, hogy "legyen otthon", de még soha nem tudtam egyértelműen kivenni a szavaiból, hogy minek.

Soktól hallottam, hogy náthakor jó?

Betegtájékoztatót ne mellékeljetek, azt már elolvastam.

2012. jún. 28. 09:17
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Csípésekre és egyéb más allergiás reakcióra egyáltalán nincs hatása.Csak Magyarországon használják még , mert jó pénzért el lehet adni. Allergiára , csípésre , csalánkiütésre, orrdugulásra antihisztamin való. ( Cetirizin , Desloratadine, Lendin stb.) Ha téged megcsíp otthon egy darázs és allergiás vagy rá és kalciumot iszol és várod hogy hasson , akkor nem túl nagyok a túlélési esélyeid.. Legyen mindig otthon antihisztamin. Vény nélkül kapható. Egy doboz cetirizin kb 400 Ft...
2017. febr. 11. 00:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Aki allergiára adja, ez egyszer próbálja már ki, hogy nem adja. Meglepő lesz az eredmény. Az allergia elmúlik nélküle is. Ez az egész egy nagy átverés. Csak Magyarországon hiszik azt az emberek, hogy az allergiára jó a kálcium.

[link]

2017. márc. 30. 15:42
 13/13 Shakazulu válasza:
48%
A calcimusc adható italba keverve, illetve injekció formájában (természetesen, csak arra képesített szakembertől, orvostól). Allergiás reakció esetén pont annyit ér, mintha vízi pisztolyba töltenéd, és rálocsolnád a betegre. Szóval ilyen esetben inkább hívd a 104 -et (véletlenül sem a 112-t!)
2017. júl. 31. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!