Mire való a Calcimusc injekció? Milyen betegségek esetén adjátok? Milyen gyakran és mennyit?
Nekünk már többször felírta a doki, hogy "legyen otthon", de még soha nem tudtam egyértelműen kivenni a szavaiból, hogy minek.
Soktól hallottam, hogy náthakor jó?
Betegtájékoztatót ne mellékeljetek, azt már elolvastam.
Allergiás reakció, nátha, rekedtség stb.
Kálcium és antihisztamin. Szóval elég széles körű.
Náthára injekciót?
Ugyanezt a hatást éred el kalciumos pezsgőtablettával is, a gyerek kínzása/szúrkálása nélkül. Allergiára, csípésre szintén.
Ez kb. ágyúval lőni verébre eset.
Őszintén szólva én nem engedném beadni a gyereknek.
Kivéve, ha pl. allergiás a méhcsipésre és sürgősen kell a segítség, bár akkor viszont lehet, hogy nem ezt fogják adni.
Kedves harmadik, ne beszélj butaságokat.
Nem szúrni kell, hiszen akkor nem otthoni használtra írná ki az orvos. Langyos teába, vízbe, akármibe kell keverni, és meginni. Gyorsan hat, ártalmatlan, és nem ugyanaz, mint a kálcium pezsgőtabletta.
Nekünk a krupp miatt van/volt itthon, de ekkor is végül is a nyálkahártya duzzanatot csökkenti, ahogy előttem írták. Ha gyanús a gyerkőc, kezd folyni az orra, akkor fenistillel szoktam neki adni este fél ampullát. Amikor meg bekruppol, akkor nálunk ez kötelező gyógyszer. A pezsgőtabletta kruppra nem hiszem hogy használ, nem túl sok hatóanyag lehet benne...
Korábban Kalci kid szirupunk volt, nem tudom, azt miért szüntették meg. Nem is mindenki issza a szúrós pezsgőtablettát....
Igen, 9-31 tipikus példája az olyannak, aki hozzászól, ahhoz, amiről semmit sem tud.
Én épp most adok a kisfiamnak, nekünk is írt a doktornő, hogy legyen itthon. 1 éves, és 1 nap 2*fél ampulla (azaz 2*2,5 ml) kell neki. Én teába szoktam tenni.
De tényleg jó, hogy van itthon, mert pl. csúnyább szúnyog vagy akár méhcsípéskor is adj neki minél előbb. Férjem méhész, nála is mindig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!