2 év körüli gyereknek milyen nasit adtok soroljátok fel kérlek?
Én sem kaptam csokit, chips talán még nem is volt, mikor én kicsi voltam. Nem kompenzálok felnőtt fejjel, mert nem kívánom. Megkóstoltam-nem ízlik, de van ropi, gyümisaláta, túró rudi, krémtúró, vagy sütök valamit-keksz, muffin...stb. Sokkal finomabb és egészségesebb. Eszerint neveljük a lányunkat is. Ha sulis lesz tuti ő is meg fogja kóstolni, de miután itthon nincs, meg van finomabb, nem hiszem hogy "csokifüggő" lesz felnőtt korára.
4es vagyok
Nasit én úgy értelmezem, hogyha bemegyünk pl a boltba akkor veszek neki valami finomat. Akkor igen sokszor előfordul egy kis szelet csokit vagy túró rudit kap.
Ha arra gondolsz, hogy két étkezés között akkor max kekszet kap vagy műzlit, de nem igényli az ilyen dolgokat. Inkább megiszik egy kakaót vagy eszik rendes kaját.
Nem egy nagy nasizós a lányom,de elsősorban gyümit adok neki,mert majdnem mindet szereti... Jöhet a meggy,cseresznye,sárgadinnye,görögdinnye,alma,banán,eper,barack.
Ez így nyáron nagyon jó,de ha nincs nyár azért mást is adok neki rágcsálni pl. ropit,kekszet,pufit.Túró rudit,krémtúrót,néha pudingot is kap.Az apjával szokott Chocapic-et enni,én nem adok neki mert van hogy szorulása lesz szegénykémnek,de ha apjánál látja természetesen neki is kell.
Ha boltba megyünk vásárolni választhat magának 1 apróságot,ami általában 1 nyalóka(aminek a 3/4-ét én eszem meg),vagy PEZ cukorka. Ritkán,de ez szerintem belefér.
Ennyi a mi nasink :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!