Gyermekeitek külön szobában vannak-e,lesznek-e? Mekkora szobák, mekkora a házatok? Udvar van, nincs? Hány évesek a gyerekek, milyen neműek?
Bocsi a sok kérdésért, köszi a válaszokat!
2012. jún. 22. 15:09
1/10 anonim válasza:
3 gyerek, 2 kisfiú egy kislány (koruk: 5 éves és 3 éves és 9 hónapos). 100 nm a ház, a fiúk egy szobában, a lány külön, és van egy nappali meg a szülői háló. Udvar van de kicsi.
2012. jún. 22. 15:16
2/10 anonim válasza:
2 gyerekem már van és 37 hetes kismama vagyok.A legnagyobbam 5 éves múlt, kislány a kisebbem 2,5 éves és kisfiú,a legkisebb kislány lesz:)Igen,mindhárman különszobában vannak/lesznek.A házunk 200 négyzetméter és 5 szoba van.Három a drágáimnak egy nekünk,egy vendég,inkább,ilyen mindenes szoba:D+a nappali.Van egy 14 négyzetméteres szoba,egy szintén 14 és egy 12.A miénk 18.Kis szobák vannak,a nappalink-konyhánk viszont nagyon nagy,tágas,itt jól elférnek a gyerekek,én is szemmel tudom őket tartani.Kertünk van.Akkor építettük a házunkat,mikor a legnagyobb kislányunk született.Szóval igény szerint.Miért kérdezed?
2012. jún. 22. 15:24
3/10 anonim válasza:
3 gyerek: 4 éves lány, 2,5 éves fiú, 6 hónapos lány.
A két nagyobb egy szobában van, a kicsi pedig a mi szobánkban. Ha a legkisebb is "nagy" lesz, akkor ő is abba a szobába fog majd kerülni. Később meglátjuk, hogy alakul, majd ha igénylik, akkor külön szobába tesszük őket. 4 szoba+nappali van. A ház 140 nm. Udvar van.
2012. jún. 22. 15:28
4/10 A kérdező kommentje:
Kisfiam 3,5 éves, kislányom 21 hós. Most építkezünk (régi ház, átépítjük) 88 nm-es, 400 nm-es telken. Egy nappali-konyha-étkező (ez kb 40 nm) egy fürdőszoba, egy wc, és három hálószoba (14 nm ez a miénk, mert utcafronti, 10-10 a gyerekeké) Szeretnénk még egy babát, de anyagilag majd csak 4-5 év múlva tudnánk bővíteni (addigra rendeződünk a mostani építkezésből). Most viszont már fél éve arra vár a fiam hogy végre lesz külön szobája (55 nm-es kétszobás panelban lakunk). Én szívem szerint jövőre szülnék, de akkor vagy a mi szobánkba kerülne a pici (a házaséletünk meg kiszorulna a nappaliba) vagy valamelyik gyerkőchöz.
2012. jún. 22. 15:32
5/10 anonim válasza:
Amikor én gyerek voltam, egy ideig így volt: a két lány (én és húgom) közös szobában, az öcsénk külön egy jóval kisebben.
Később költöztünk családi házba, akkor volt külön szobánk. 3, 8 és 11 évesek voltunk.
Amíg kicsik, addig nem baj, később viszont ha van lehetőség, legyen külön szoba.
2012. jún. 22. 15:44
6/10 Sókristály válasza:
5 gyerek, 130 nm2-es ház.
A legnagyobbnak mindig külön szobája volt, a két középső sokáig nem akart külön menni, nekik egy nagy közös szobájuk volt. Aztán ezt kettéválasztottuk. A két pici még velünk alszik, de van külön szobájuk, lassan átköltöznek éjszakára is.
Szóval most 7 emberre jut 5 szoba, de az egyik még osztható. Ezen kívül 8x3,5 méteres a nappali, és a konyha-étkező sem kicsi, meg hát fürdőszoba és WC. Utóbbiból elkelne még egy, azt a fürdőben alakítjuk ki.
2012. jún. 22. 16:39
7/10 anonim válasza:
100 nm ,3 szoba van nemsokára kész lesz a tetőtérben még 2 szoba.A gyerekek13,2 és 3 évesek.A legkisebb kis fiú.A kicsik most egy szobában vannak és lehet hogy így is marad még egy darabig jól el vannak.Udvar van.Pont akkora ami nekik elég.
2012. jún. 22. 16:49
8/10 A kérdező kommentje:
Sókristály, elnézést a félig haznosra nyomtam de természetesen a Te. válaszod is hasznos.
2012. jún. 22. 19:34
9/10 Sókristály válasza:
Semmi baj, már azért is hálás vagyok, hogy nem a pirosat nyomtad, mert abból is kapok bőven :-)
2012. jún. 22. 19:37
10/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek hasznost nyomtam, köszi a válaszokat, valaki szórakozik a pontozással. :-( Szép napot nektek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!