Ez lenne a szocializálódás? Többgyerekes anyukák írjatok!
Fiam 4,5 hete jár oviba, márciusban töltötte a 3.évét.
Azóta borzalom:(
A kistesóját, aki 16 hónapos, folyton terrorizálja. Fogja a kezét, húzza maga után, elgáncsolja, lökdösi, fellöki, kiabál vele, nem engedi játszani, mindent elvesz tőle.
Ovi előtt nem volt ilyen.
Hiába a szép szó, a folyamatos magyarázás, nem használ, mert a következő percben megint kezdődik minden előről.
Anyukám (pedagógus) szerint ez is hozzátartozik a szocializálódáshoz. De már komolyan mondom kikészülök!
Egyszerűen nem érti meg, hogy ne bántsa a tesóját. Aki persze már kezd ráébredni arra, hogy meg kell védje magát, ilyenkor ütögeti, vagy harap. De már néha ő is terrorizálja a nagyot.
Komolyan, minden estére fáj a torkom a folyamatos szájjáratástól, és úgy tűnik süket fülekre találnak a szavaim.
Hasonló cipőben jársz? Adj tanácsot:)
mintha magamat hallanám. AZ én nagyobbik lányom 3,5 éves, a kicsi 1,5 éves és együtt járnak magán bölcsibe, a nagy tavaly szeptember óta, a pici januárban követte. Mostanában pont ugyanazt csinálja, mint amit írtl és én már azt hittem, hogy én vagyok a hibás, valamit elronottam.
Tanácsot nem tudok adni, de legalább azt már tudom, hogy nem én vagyok a hibás feltétlenül :)
?
100%-ra tudom, hogy az oviban nem terrorizálják.
ott visszahúzódó, itthon meg kitombolja magát, csak nem értem,miért a kicsi issza meg a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!