Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg hülyeség ez miatt nem...

Tényleg hülyeség ez miatt nem bevállalni még egy babát?

Figyelt kérdés

Van 2 gyermekünk. Kisfiunk lassan 4 éves lesz, a kislányunk 1 múlt. Szeretnénk még egy babát. Anyagilag nem igazán lenne gond, de ami visszatart az a kisfiam. Ő egy igazi kisördög. Hisztis, nem eszik, nem alszik, bántja a kicsit, ... bármit csinálok, nem változik. A kicsivel nincs semmi gond. Azt mondtam a férjemnek, hogy én nem akarok még egy ilyen rossz, szófogadatlan gyereket, mert abba tuti beleőrülök. Szerinte vállaljuk be, aztán majd csak lesz valahogy. Ő könnyen beszél, nagyon keveset van itthon, rengeteget dolgozik bel- és külföldön is.

Szerintetek?

2012. jún. 22. 14:20
1 2
 11/11 M. Bernadett ***** válasza:
82%
Szerintem azért gondolod azt, hogy most még nme bírnád, mert még a legkisebb gyereked is csak egy éves. Amikor nekem egy éves volt a kisfiam, én sírógörcsöt kaptam volna, ha teherbe estem volna...egyszerűen kell az emebrnek lelkileg is összekapnia magát szülés után, és ez nem azért okoz próblémát, mert a gyerek ilyen vagy olyan... Egyzserűen ilyenkor szerintem (ez az én véleményem) fel kell készülni egy újabb terhességre, újabb szülésra, és ara hogy egy gyerekkel több lesz. A kisfiad szerintem féltékeny és azért viselkedik így..Ezen kívül szerintem egy egy éves gyerek mellé bevállalni még egyet megint csak ezt hozná ki a kislányból is: a féltékenységet...Most még az egy évessel foglalkoznék a helyedben, és 2-3 év múlva vállalnék következőt... Nem vagy Te öreg, hogy ez kivitelezhetetlen legyen...A 35 éves kor hol öreg??? Édesanyám 38 évesen szülte a húgomat...Értem azt a nézőpontot is, hogy nem akarsz x éves lenni mire a gyereked 18 lesz...de szerintem ez nem ezen a 2-3 éven múlna...és ha Te nem érezd még erre felkészültnek magad, azt nem is csodállom... Még a kislány is pici ahhoz, hogy jöjjön egy mégkisebb és így ő is háttérben érezze magát...mert egy kisebb gyerekkel ha akarod ha nem többet kell foglalkoznod: szoptatnod, előbb fürdetned, etetned, stb...és a nagyobbnak ez nem tetszik...a fiad is szerintem ezért kisördög...
2012. jún. 22. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!