Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Második gyereket merjem...

Második gyereket merjem bevállalni?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves kislányom és ovis. Szeretnénk neki tesót, de nem tudom hogy merjük- e bevállalni.

A bevétel annyira elég, hogy kifizessük az albérletet, rezsit, együnk és azért ruházkodjunk is néha.

Szeretném, ha a lányomnak lenne egy testvére akire számíthat és játszhatna vele. Nekem is van testvérem nem is egy. Tudom milyen jó, ha van valakinek. Tudom milyen ha kicsi a korkülönbség (az szerintem jobb) és a nagy korkülönbséget is.

Ha az eszemre hallgatok keresek magamnak valami melót, hogy jobb legyen anyagilag!

Ha a szívemre akkor a kistesó mellett voksolok!

A férjem is szeretné, de neki is ugyan ez ...

Tudnátok nekem segíteni, hogy mit is kezdhetnék ezzel a helyzettel?

2012. márc. 20. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Neked kell tudnod mi fér bele. Talán lehetett volna egy-másfél év különbséggel a kettő, akkor most majdnem mehetnél is vissza dolgozni és tesó is lenne.

Ha már így alakult beszéljétek meg a férjeddel mi volna jobb.

2012. márc. 20. 20:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Lett volna már, csak 8 hetesen nem volt szívhang így műszeres befejezés volt. :( több mint egy éve
2012. márc. 20. 20:04
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2012. márc. 20. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi ugyan így voltunk, nálunk a sors döntött (és a szív), mert jött a második baba tervezés nélkül is. Meglepődtünk, féltünk, hogy mi lesz, de sikerült átvészelni a kicsit pénztelenebb időszakot is! Ne pusztán az anyagiak döntsenek helyettetek, utánna meg majd bánni fogjátok, hogy nem vállaltátok be! Persze nem látok bele a helyzetetekbe az anyagi téren, de sok dologról le lehet mondani, spórolni dolgokon!
2012. márc. 20. 20:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi nem vállalunk. Inkább a kisfiunknak adunk meg mindent. Megyünk nyaralni minden évben legalább 1 hétre. Én nem akarom, hogy ezek az élmények kimaradjanak neki.
2012. márc. 21. 05:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem azt gondold végig, hogy a kislányodnak hogyan a legjobb.

Én a kistesónak drukkolok! :))

2012. márc. 21. 11:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem legyen kistesó :) csak képzeld el a lányod arcát ahogy a kicsivel játszik, szerintem az mindennél fontosabb. Amúgy ha belegondolsz a második gyerekkel sokkal egyszerűbb lesz minden, hiszen nagyjából tudod mire számíthatsz és ha lány lesz a ruhákat is örökölheti meg a játékokat.
2012. márc. 21. 11:24
 8/11 anonim ***** válasza:
én pont ebben a dilemmában vagyunk ..mi inkább gyüjtünk és elértük azt a pontot akkor jön a tesó
2012. márc. 21. 13:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez olyan borzalmas ez az anyagi!

Ha összehúzzátok magatok belefér mégegy baba!

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 21. 16:01
 10/11 A kérdező kommentje:

Olyan aranyosak vagytok!

:D

2012. márc. 21. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!