Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek szúnyogcsípés...

Szerintetek szúnyogcsípés okozhat lázat?

Figyelt kérdés
Látszólag semmi baja a gyereknek, de reggelre 38.5 fokos láza volt. Lázcsillapítót kapott, lement neki, aztán pár óra múlva újra fel. A hasát fájlalja, de az mindig fáj neki ha lázas. Viszont tegnap 3 helyen megcsípte a szúnyog, amúgy meg sem szokta érezni, kicsi bőrpír és el is múlik, ezek viszont most nagyon csúnyák, hatalmas piros folt és hatalmas pukli.

2012. jún. 22. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Állítólag a klímaváltozás miatt a mi szúnyogaink északabbra költöztek és más fajok jöttek be délről. Baktériumfertőzést okozhatnak. Orvos.
2012. jún. 22. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Mármint nem én vagyok orvos, hanem vidd orvoshozz a gyereket. :)
2012. jún. 22. 14:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Most jöttem a dokitól, szabin van és ma már nem rendel egyik sem. :( Ezért kérdeztem itt, hátha, de lehet ha a férjem haza ér elviszem valami ügyeletre, csak azt nem tudom hova.
2012. jún. 22. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is vidd el orvoshoz, akár ügyeletre is.

Nekem pl. csípésallergiám van, mindig bedagadnak rajtam a szúnyogcsípések is (gyerekkoromban is így volt), nem is viszketnek, hanem égnek, fájnak, és tenyérnagyságúra dagadnak... :( De tudnak rá adni gyógyszert és krémet is, az segít.

2012. jún. 22. 15:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Találtam ügyeletet itt a közelben, úgyhogy este átviszem oda. Remélem tudnak valami okosat. Úgy utálom az ilyen semmiből jött lázat, ha fáj a torka és lázas, akkor legalább torokgyulladásra gyanakodhatok, de így!
2012. jún. 22. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!