Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam elmúlt kétéves. Kinek...

Kisfiam elmúlt kétéves. Kinek milyen szer vállt be szúnyogriasztásra és szúnyogcsípés kezelésére?

Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Tegnap tettem fel a kerdest en is 3 valaszt kaptam: vekony hosszu ujju, Galaktiv bio szúnyogriasztó spray,lakásban raid-et(konnektorosat),

es most kaptam egy masik anyukatol (nem itt) egy homeopatias szer nevet ... basszus elfelejtettem... :C Hetfön hozzak a gyogyszertarba akkor majd megirom. Allitolag 2 fajtaja van koncentratumban egy sima es egy 240es az elsöböl napi 2X5 bogyo kell a masikbol 1 bogyo es az hetekig ved ?! kicsit hihetetlen,

de en mar mindent kiprobalok, amit hallok, mert a szunyogriaszto kremek es a Poly-b ellenere is felora alatt 40 csipes azert sok, raadasul nagyon be is dagad neki es kisebesedik. Ezt egy gyogyszertari kencevel kezelem a nevet nem tudom pontosan Cink valami, de a patikaban tudjak. Vagy megirom ezt is hetfön. vagy neha fenistillel amikor faj neki es nagyon viszket. Es sajnos most mar 3ik napja minden este kalciummal tömöm (calcumisil) mert nagyon bedagadnak a csipesei, minel több annal nagyobbak. :S :C Utalom a nyarat! Akkor hetfön, ha meg erdekel majd.

2010. máj. 28. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi is a cinkes gyógyszertári rázókeverékkel kenjük, utólag. (Megelőzésre még eddig nem használtunk semmit, de a csípést már be kell kennünk, mert sebesre vakarja.)
2010. máj. 28. 22:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
2010. máj. 29. 10:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Hat nem hoztak a gyogyszertarba a homeos bogyot majd csak holnap jön meg, es azt szerdan hozzak nekem, ugyhogy bocsesz. A bio valami helyett egy naturlandos szunyogriszto sprayt kaptam, de igy ebben az esöben nem nagyon tudtuk tesztelni, a lakasban keringö 1-2 szunyog azert elkerült, tehat nem lehet rossz. A cinkes valami meg csak siman cinkes razokeverek, ahogy az elötted iro irta. Ha megtudtam a homeos szer nevet irok.
2010. jún. 1. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:
LEDUM PALUSTRE ebböl van 240-es is, de nekünk 9ch-sat hoztak mert az jo a csipes utan es megelözesre is. velemenyt meg nem tudok mondani, ma kezdtük.
2010. jún. 2. 20:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. jún. 3. 10:33
 7/7 anonim válasza:

Szúnyogriasztásra: OFF junior gél

Szúnyogcs Fenistil gél

2010. júl. 21. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!