Kisfiam elmúlt kétéves. Kinek milyen szer vállt be szúnyogriasztásra és szúnyogcsípés kezelésére?
Tegnap tettem fel a kerdest en is 3 valaszt kaptam: vekony hosszu ujju, Galaktiv bio szúnyogriasztó spray,lakásban raid-et(konnektorosat),
es most kaptam egy masik anyukatol (nem itt) egy homeopatias szer nevet ... basszus elfelejtettem... :C Hetfön hozzak a gyogyszertarba akkor majd megirom. Allitolag 2 fajtaja van koncentratumban egy sima es egy 240es az elsöböl napi 2X5 bogyo kell a masikbol 1 bogyo es az hetekig ved ?! kicsit hihetetlen,
de en mar mindent kiprobalok, amit hallok, mert a szunyogriaszto kremek es a Poly-b ellenere is felora alatt 40 csipes azert sok, raadasul nagyon be is dagad neki es kisebesedik. Ezt egy gyogyszertari kencevel kezelem a nevet nem tudom pontosan Cink valami, de a patikaban tudjak. Vagy megirom ezt is hetfön. vagy neha fenistillel amikor faj neki es nagyon viszket. Es sajnos most mar 3ik napja minden este kalciummal tömöm (calcumisil) mert nagyon bedagadnak a csipesei, minel több annal nagyobbak. :S :C Utalom a nyarat! Akkor hetfön, ha meg erdekel majd.
Szúnyogriasztásra: OFF junior gél
Szúnyogcs Fenistil gél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!