Kislányom popsiján szúnyogcsípés-szerű foltok. Mit kenjek rá?
Figyelt kérdés
17 hónapos lánykámnak először fent említett foltjai voltak, aztán összefolytak, és már a lábhajlatában is van egy folt. Először azt hittem szúnyogcsípések, mert ahhoz hasonlítottak. A bőrgyógyászaton csak 2 hónappal előre adnak időpontot.
Segítsetek! Mivel kezeljem?
2010. jún. 1. 22:52
1/4 anonim válasza:
nyugtató krém, kamilla tea és mivel akár alergia is lehet, így vitaminok és gyakori fürdetés.
2/4 anonim válasza:
Két hónap? Te atya ég. Akkor ha nagyon csúnya bizony magánrendelésre kell vinni.
GYerekorvos mit mondott, elvileg neki is kellene tudni.
A fiamnak is volt, de csak a popsiján végig. Én Canestennel és neogranormonnal kentem.
3/4 anonim válasza:
Az én lányomnak is volt és a gyerekorvosunk kevertetett ki valami kencét a gyógyszertárban, így elmúlt. 3-4 féle krém volt benne. Nevetséges, 2 hónap!! Addigra még a nyelve is pöttyös lesz, hisz biztos terjed! Szerintem valami gomba lehet, a gyerekdoki nem tud segíteni? Nálunk megoldotta. Viszont én vinném a Te esetben magánrendelésre, 2 hónapot csak nem várhatsz!!
4/4 anonim válasza:
szunyogcsipesre nekunk a sudocrem vallt be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!