Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szúnyogcsípés v bárányhimlő?

Szúnyogcsípés v bárányhimlő?

Figyelt kérdés
1,5 éves kisfiam pöttyösödik. nagyon sok a szúnyog,úgyhogy nem gyanakodtam másra, de vettem riasztót engem azóta nem csípnek, viszont az ő pöttyei szaporodnak. a karján lábán fején van sok, hason-háton elvétve. ezért kétkedek, ha himlő lenne nem egyenletesen lenne? küllemre kétséges, nemnagyon dudorodnak, és enyhén varrosak. vakarózni abszolút nem vakarózik. holnap megyünk orvoshoz, de addig is nem tudom elkülönítsem-e a tesótól. :S
2010. júl. 4. 11:05
 1/2 anonim ***** válasza:

A bárányhimlő olyan mintha apró kis hólyagok lennének, nekünk például nem volt az egész teste tele, de ettől függetlenül lehet kiütés esetleg vagy valami allergiás reakció. Ha valamilyen himlő akkor a tesó már úgyis megfertőződött a lappangási idő miatt, addig valami semleges kenőcsel kenheted. Én például a csípéseit neogranormonnal kenem.

Voltatok olyan társaságban ahol esetleg elkaphatott ilyesmit, mert azért a másfél éveseknél még nem olyan jellemző szerintem egy himlő?

2010. júl. 4. 11:26
 2/2 A kérdező kommentje:

nem volt senki..

tesó ma ér haza nagyszülőktől este

hát akkor biztosat tényleg orvos mondhat.

köszi

2010. júl. 4. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!