A 18hónapos oltás mennyire viseli meg a gyereket? Holnap kapja a kislányom + a bárányhimlő ellenit. Mire számítsak?
Ez engem is érdekelne!
Mennyi volt a bárányhimlő elleni oltás?Előre is köszi
Elsőnek:ebben szinte biztos voltam! Valami mellékhatásra,vagy lázra gondoltam.
Másodiknak:8000ft,most kapja az elsőt kettő kell.
Nálunk a bárányhimlőt nem adják együtt a kötelezővel, hanem egy hónap különbséggel.
Bárányhimlőtől nem volt baj, kötelezőtől pici hőemelkedés.
Himlő ellen nem oltattam a gyerekeimet.
A 18 hónaposról azt tudom mondani, hogy lehet hogy semmi nem lesz, és lehet hogy "minden".
H van is hatása, az nem az oltáskor, hanem az azt követő 7-10 nap múlva jelentkezik.
Nagy lányomnál semmi nem jelentkezett, a picinek minden kijutott. Láz, torok, kiütések, fülfájás, iszonyatosan beteg lett, végül akkor kapta meg első antibiotikum kúráját...
A himlőoltásnál szerintem ha jelentkezik is valami, akkor aznap vagy másnap, így összességében eltolva lesznek tüneteitek. (Már ha lesznek)
2.vagyok
köszi a választ.
Nekünk azt mondták ha a 15 hós után belázasodott akkor hőemelkedés várható, de ha semmi nem volt 15 hósnál akkor ennél sem lesz semmi.
14:38 vagyok
Ajjaj! Ezer bocsánat mindenkitől, természetesen amit leírtam, az a 15 hónaposra vonatkozik!!! Nem tudom hogy keverhettem össze... :o(
A 18 hónapos az ugyanolyan, mint az első oltások, ismétlő oltás.
Hát akkor nem tudom, a himlővel ez hogy fog kombinálódni...
Még egyszer elnézést!
A 18 hónapos oltáson 2 másodperces sírás volt, este hőemelkedés, és még másnap is.
Bárányhimlő ellen nem kapott, csak a prevenárt pluszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!