Miért adnak az anyák zoknit a kicsi gyerekekre a szandálhoz ebben a melegben?
Figyelt kérdés
Tök furán éreztem magam ma! Délelőtt csak az én lányomon volt sima szandál! A kisgyerek, akit láttunk szandál és zokniban voltak. :)2012. jún. 21. 14:53
21/24 anonim válasza:
A 4 évesem utálja a zoknit szandival, nem veszi úgy fel, a másfél éves viszont addig nem hajlandó talpra állni szandiban míg zoknit nem adok rá. Gondolom kényelmetlen neki, vagy nem tudom. Dundi lábfeje van, lehet töri a szandi zokni nélkül, engem nem zavar, gondolom, ha nem nagyon meleg lenne levenné, nyüszögne, jelezné, de nem. Hát ezért adok rá zoknit!
22/24 anonim válasza:
A fiam lábát most hétvégén törte fel a gumiklumpa(strandon)azóta zokni nélkül nem veszi fel.A szandihoz mindig adok titok zoknit,mert a lányomnak a bőr szandi is feltörte a lábát.Zokni nélkül nem is venné fel,reggel öltözéskor kéri.
23/24 anonim válasza:
Gumiklumpa: úgy bukdácsolnak benne a gyerekek, hogy rossz nézni, csoda, hogy a bokájukat ki nem törik (csak mert olyan rugalmasak még a csontjaik...). Ráadják járni tanuló picikre - miért nem mindjárt görkorcsolyát adnak rájuk? Bokát nem fogja plusz szerintem undorító
24/24 anonim válasza:
A 3 evesem meg nem hajlando levenni a zoknijat.Probaljuk mondani neki,de nem igazan akarja.Meg alvashoz,es strandra is felveszi,de majd most,hogy itt a nagy meleg probalok kitalalni valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!