Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért adnak az anyák zoknit a...

Miért adnak az anyák zoknit a kicsi gyerekekre a szandálhoz ebben a melegben?

Figyelt kérdés
Tök furán éreztem magam ma! Délelőtt csak az én lányomon volt sima szandál! A kisgyerek, akit láttunk szandál és zokniban voltak. :)
2012. jún. 21. 14:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%

semmi esetre sem azért mert ez a trendi vagy fázik a gyerek lába :D

Lánykám azért is pattog ha kicsit megnyomja a szandi a lábát,és "nyomat" lesz rajta.Próbálom kibékíteni ezzel ma már nem kapott zoknit :D

2012. jún. 21. 15:07
 12/24 A kérdező kommentje:

Köszi válaszokat! Ment az oké kéz mindenkinek!

Egész kicsiket is -még karon ülőket is- láttam zoknis-szandálosan -és hozzá napszemcsiben- csak érdekelt! :-)))))

2012. jún. 21. 15:16
 13/24 anonim ***** válasza:
50%

-félek, ha elesik, feltöri a körmét. :S

-így nem kell a homokot sikálni este a körmei alól.

-a házban a kövön is zokniban szaladgál, amúgy csak egy bugyi van rajta

2 éves lesz nemsokááá :)

2012. jún. 21. 15:49
 14/24 anonim ***** válasza:
74%

Na tessék. Szép kis anya vagyok én meg. És még csodálkozom miért van feltörve a gyerekem lába a szandiban. Eszembe sem jutott volna a zokni ebben a hőségben. Bár nem tudom hogy fog rá reagálni....

Akik azt a gumis klumpa gyerekpapucsot használják, az alá is adtok zoknit?

A fiam egész nap kint rohangál,kismedencébe ki-be, locsol vizeskedik.....

2012. jún. 21. 15:59
 15/24 anonim ***** válasza:
82%

Nahát:)) Ez nekem eszembe se jutott, jók ezek a kérdések:) Én mindig azt hittem hogy aggódnak hogy megfázik:) Tenném hozzá nekem is van 2 gyerekem, de egyik se izzadós és sose zavarta őket a kavics, homok, azaz de zavarta, de levették kiszórták és ennyi.

Eddig még nem is törte fel egyik szandi se a lábukat. Biztos csak véletlen így eszembe se jutott hogy ez lehet az oka a zokni témának:)

2012. jún. 21. 16:05
 16/24 anonim ***** válasza:

Én azért adok, mert a 'nemgagyi' bőr feltörte mindkét csajszim lábát.

Amúgy most 4,5 évesek, és az idei nyár az első, amikor hajlandóak zokni nélkül aludni. (32 fokos panel). Én megbolondulnék, de Őket nem zavarta.

A gumiklumpához nem adok zoknit.

2012. jún. 21. 16:47
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Gumiklupát én nem adnék rá se zoknival se anélkül, sőt én se venném fel
2012. jún. 21. 17:04
 18/24 anonim ***** válasza:

Mi a baj a gumiklumpával?

Sajnos nem olyan helyen lakom, ahol van egy csomó kínai, vagy cipőbolt hogy gumis szandit vegyek. Itt egy van, és ez volt + sima szandálok, ami nem vízálló. Persze amikor teheti mezítláb van

2012. jún. 21. 18:59
 19/24 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak annyira érzékeny a kis bőr a lábán, hogy mindig feltöri a szandi, ha zokni nélkül van. Még a pha szivacs szandi is, amit homokozáshoz szoktam ráadni a vízparton.
2012. jún. 21. 19:13
 20/24 anonim ***** válasza:
Mert a 2 évesem nem hajlandó felvenni zokni nélkül.
2012. jún. 21. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!