egy oka van! ha nem megfelelő a szandál minősége beleizzad a lába s véresre cseszteti a lábát.
ha normál borból készül ahhz nem kell mert tud szellőzni
2012. jún. 21. 14:55
2/24 anonim válasza:
Nekik kellene furán érezni magukat!
Egyes anyukák azt hiszik, hogy a gyerekre még 40 fokban is több ruha kell.
Hát nem!
2012. jún. 21. 14:55
3/24 anonim válasza:
Én az egyik szandijához zoknit adok,mert feltöri a lábát állandóan ha nincs zokni.A másik az meg egy lábujjközös papucs zsandivá alakítva,ahhoz meg amúgy se lehetne,de avval nagyon jól elvan,szaladgál,és semmi gond vele.
2012. jún. 21. 14:56
4/24 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy üldögélsz pár órát egy bőrkanapén pucér fenékkel, utána pamut rövidnadrágban - 35 fokban melyik a kellemesebb?
Én is utálom a lábbelit zokni nélkül - de hordom, mert egy felnőtt nőn elég béna a csini szandál zoknival :) AKi azt monjda, nem izzad a lába mezítláb, szandálban, az nem mond igazat. Egy vékony pamutzokni jobb, mint közvetlenül a talpadon csúszkálni a szandálban a saját izzadságodban, büdösödni, feltörni a bőrödet stb.
2012. jún. 21. 14:59
5/24 krisztivan válasza:
Hm..talán azért mert a gyereket zavarja ha mezítláb van a szandiban:-))
Most akkor Ő is érezze furán magát?
2012. jún. 21. 14:59
6/24 anonim válasza:
Én például azért adok, mert a fiam utálja, ha csak egy mikronnyi kavics vagy homok is megy a szandáljába, és birizgálja a meztelen lábát. Neki sokkal kényelmesebb, ha zokni is van rajta, ilyesmin nem fogok vele összeveszni.
2012. jún. 21. 15:02
7/24 anonim válasza:
Igaz, az én lányom még nem jár, 8 hónapos, de egy pelusban piheg egész nap, szerintem kisikítaná magát a világból, ha jövő nyáron zoknival adnám rá a szandált, annyira nem bírja a meleget...
2012. jún. 21. 15:04
8/24 anonim válasza:
Homok,kavics miatt, lábfeltörés és beleizzadás miatt.
2012. jún. 21. 15:05
9/24 anonim válasza:
Izzadás miatt, vagy hogy ne törje fel a lábát a cipő.
Lányomnak több szandálja van, de az egyikhez ő maga kéri a zoknit, mert különben vágja a lábát egy helyen. Ritkán van rajta, de néha muszáj, ha mindegyiket nagyon összekoszolja.
Amúgy alapvetően ilyen melegbe nem adok rá zoknit, viszont ha valaki ad, annak általában több oka is van annál, mint hogy hülye.
2012. jún. 21. 15:05
10/24 anonim válasza:
A napokban én is vettem egy szandit, mondván szuper, zokni nélkül kényelmesen lehet benne. Na fel is törte a lábacskáját szépen. Lehet, hogy a szandi a hibás, lehet, hogy csak megizzadt és emiatt történt :( így most én is zoknival adom rá a régijét, és sóhajtozva nézem a mezítlábasan szandiban szaladgáló gyerekeket :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!