Őszinteség vagy várni a védőnőre? Többi lent, picit lehet hosszú lesz.
Sziasztok! A lényeg, hogy van egy ismerős család-szinte napi kapcsolatban vagyunk-, ahol a baba beteg. Sajnos látszik is-bár elsőre talán nem szembeötlő, de úgy tűnik egyenlőre az orvosok nem tudják, hogy mi a baj, a szülők pedig mintha nem akarnák tudomásul venni. A lényeg, hogy egy véletlenül megnézett tv műsor után azt sejtjük, hogy a kisfiúnak xy (lényegtelen milyen, direkt nem írom) szindrómája van. Tudom, hogy nem vagyok orvos-mielőtt nekem estek-, de a neten talált 6 diagnózis pontból 5 teljesen ráillik a kisfiúra. A 6. még azért nem, mert nem volt genetikai vizsgálat. Tegyem hozzá nagyon ritka betegség, állítólag 1:25 000-hez az arány, így értem én, hogy esetleg az orvosok nem gondolnak erre. A kérdésem lényege ezek után, hogy Ti odaállnátok az anyuka elé, hogy vigye el a gyereket egy genetikai vizsgálatra, mert valószínű, hogy ez a baja, vagy megvárnátok amíg szakemberek-talán már későn (fejleszthetőség szempontjából)-rájönnek.
Köszönöm annak a válaszát, aki nem engem fog lehurrogni, hogy foglalkozzak a saját dolgommal, hanem megérti a kérdés morális részét és ezek alapján válaszol.
Köszönöm, kedves tőled! :)
Hidd el, hogy ettől rettegek a legjobban! Hogy jó időben jó helyen lehessek ott. Nem is tudom, hogy lehet ezt majd megoldani... De remélem, hogy mire végzek, bölcsebb leszek. És remélem, hogy az égiek is nyújtanak hozzá segítséget! :)
Azért szeretném, hogy tudd, hogy minden tiszteletem a tied, hogy így szíveden hordozod annak a kisgyermeknek a sorsát és ennyire körültekintően jársz el a kérdésben! Hallgass a szívedre és várd meg, míg meg fogja súgni, hogy na most itt van a pillanat! Nekem ez eddig mindig működött. Ha olyankor szólaltam meg, amikor éreztem, hogy nem hoz nyugalmat az, hogy lépek, akkor mindig megbántam. Érezni fogod, hidd el! :) Azért gondolom ezt, mert érzem az írásodban, hogy tudatos vagy. Meglesz, meglátod, meglesz! :)
Sajnálom, ha azt írod, hogy nem számít az idő, akkor komoly betegségről van szó. :((( Ez szomorú... Kívánom a legjobbakat annak a gyönyörűségnek! Remélem, hogy nem véletlen, hogy egy ilyen gondos jóakarója van! :))))
Köszönöm szépen amit írtál. Lehet nem is gondolod, hogy mekkora erőt ad ez. Most már biztos vagyok benne, hogy valamilyen módon szólni kell, ha a szakemberek nem teszik meg, csak meg kell várni a megfelelő pillanatot.
Még egyszer köszönöm, hogy írtál-és amit írtál-és minden jót kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!