Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom szeptemberben lesz...

Kislányom szeptemberben lesz 3 éves, és nem vették fel az óvodába helyhiány miatt. Mi lesz most, ha nem mehet oviba? Mással is előfordult már ilyen?

Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 09:23
 1/7 anonim ***** válasza:
nálunk ugyanez a helyzet, én sem tudom még, hogy mi lesz. A tesója oda jár, itt lakunk, ide is vagyunk bejelentve, engem várnak vissza a munkahelyemen, max. megy magánoviba és rámegy a fizetésem. Nekünk azt is mondták, hogy év közben sem fogják felvenni, mert sokan várnak már, csak 2013. szeptemberétől van esély. Nonszensz.
2012. jún. 19. 09:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Az eszem megáll ettől az ovimizériától, mi is alig bírtuk elintézni hogy 3 és fél évesen felvegyék és itt van az ovi 200m-re. Nevetséges helyzet.
2012. jún. 19. 09:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem vették fel, ő novemberben lesz 3. Majd talán jövò szeptembertől. Nekem szerencsém van, bölcsis és a vezetőnő megengedte, hogy maradjon még egy évet, így tudok dolgozni.
2012. jún. 19. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:

merre felé laknak,akiknek nem veszik fel a gyereket?

én községben lakom,itt nincs ilyen gond,szerencsére..

2012. jún. 19. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:

első vagyok

bp 12.

2012. jún. 19. 11:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Annó nekem sem vették fel a lányomat oviba, akkor még nem volt szó tesóról, úgyhogy én családi napközit kerestem. Még mindig jobban jöttünk volna ki, mintha itthon maradok gyesen, vagy ugye a Te esetedben semmi ellátás nélkül.

Szerencsére össze jött a tesó, úgyhogy így nem volt gond, de most minket a bölcsi szívatott meg. Nem vették fel a kicsit, engem meg várnak vissza, illetve gyesen ha az ég leszakad sem tudok itthon maradni.

Fellebbezd meg az ovit mindenképp, és menj be az önkormányzatba és mond meg, hogy mi van, ha nem veszik fel, mindjárt szociális alapon lesztek jogosultak, mert semmi pénzetek nem lesz!

Ha más nincs marad a magán, sajnos! :((((

Mi Pest megyében lakunk, iszonyú a helyzet, a bölcsibe 138-an jelentkeztek 50 helyre! Csak tudnám hova épült az a sok bölcsi meg ovi amit ígértek!

2012. jún. 19. 11:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem semmi, nálunk "küzdenek" a gyerekekért a pedagógusok, mert olyan kevés születik itt (békés megye). Akkor mi lesz jövőre, amikor is 2013 szeptemberétől kötelező lesz az ovi 3 éves kortól. Nyitnak új óvodákat?
2012. jún. 19. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!