Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szeptembertől ovi, a szobatisz...

Szeptembertől ovi, a szobatisztaságtól távol van, jöhet még fordulat?

Figyelt kérdés
Következetesen, nem túl erőszakosan, kisebb nagyobb sikerrel elég régóta próbálkozunk, de aggasztóan nem mutat hajlandóságot. Történhet még "csoda" 2 hónap alatt?
2012. jún. 18. 21:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tavaly ilyenkor pont ugyanitt tartottunk a fiammal, ahol most Ti. Ő viszont látni se bírta se a bilit, se a WC-t. SOHA nem ült rá egyikre se... Én nem erőltettem semmit, reménykedtem, hogy lesz valami.

Aztán egyik erkély pancsizás után közölte, hogy nem kell vissza a pelus. Magam is meglepődtem, kapott egy kisgatyát. Így mentünk el a játszótérre, ahol természetesen bepisilt többször. Pedig ugye megbeszéltük, hogy szóljon, de nem sikerült. Viszont másnap már igen! 1 hét múlva mentünk Balatonra nyaralni, és addigra olyan szobatiszta volt, hogy az autóúton is gatya volt rajta és a délutáni alváskor is...

Szóval igen, vannak csodák :)

2012. jún. 19. 13:46
 12/15 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon köszönöm, akkor van remény:)
2012. jún. 19. 14:17
 13/15 A kérdező kommentje:
NAGHYON KÖSZÖNÖM mindenkinek, a biztató válaszokat!!! Tényleg nagyon sokat segítettetek, mert megnyugodtam, és az én hozzáállásom olyannyira pozitív hatással volt, hogy konkrétan MÁSNAPRA már sikerült is! Minden hasonló probléma miatt kétségbeeső, vagy türelmetlenné váló anyukának legyen tanulság:):) Attól a pillanattól, hogy megérezte rajtam, hogy nem baj, ha bepisil, többet nem pisilt be! Azóta már éjszaka sincs pelenka!:) A kakival még van egy kis munka, de a módszer ismert, semmi gond! KÖSZÖNÖM!!:):):)
2012. jún. 28. 12:51
 14/15 anonim ***** válasza:

7. válaszoló vagyok

Super! Gratulálok! :o)

Egyébként az ismerősi körömben több olyan gyerkőc is van, akik egyik napról a másikra úgy gondolták, hogy nekik menni fog, és hirtelen lettek szobatiszták... tényleg ki kell várni az időt :o)

2012. jún. 28. 13:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Pont a 7. és a 9. válaszban volt a legnagyobb adag görcsoldó:)
2012. jún. 28. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!