Ki hogy nevezi a gyerekek nemiszervét? Szerintem a lányoké punci, puni, nuni, a fiúké fütyi, kuki.
Sziasztok!
Én bajban vagyok ezzel a dologgal, mert nem tudom, hogy minek nevezzem... a lányokét puninak vagy punikának szoktam, de a fiúkéra sose találok jó szót. Pedig ideje lesz valamit kitalálni, mert hamarosan kisfiam születik (elvileg holnap) és hogy fogom majd hívni neki a micsodáját??? Izékének??? Tényleg bajban vagyok ezzel... szerintem majd tökikének fogjuk hívni, ha csak a párom ki nem talál rá valami jobbat:D
Nunika meg sunci!A fiúkét meg pöcörő és kukika vagy kuksi!
Aki nem mondja ki,mert nem meri és csak "ott lenn" valamint "izéé" az majd a gyerek nagy korában,hogy fogja elkezdeni a szexuális felvilágosítást?
kisfiam van, kukac, pöcök. lánynál meg nuna, nuni,
ez mindenkinél más. szerintem nagy butaság nem megnevezni, attól szégyelni fogja, ha izének, ,, az ott"-nak nevezik.
Nálunk a kisfiamnak pöcője van. :)
Viszont ismerősöm pucunak hívja. Ettől falra tudnék mászni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!