Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vaskosabb kisgyereket - 4-10...

Vaskosabb kisgyereket - 4-10 évest - járatnál balettra?

Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 21:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Még hozzátenném, hogy ügyességben nem volt velem különösebb gond. A spárga a híd, és lábemelések még most 34 évesen is megy, és akkor is mozgékony kislány voltam, csak volt rajtam kb 6-7 kg+ a korosztályomhoz képest, balettra meg inkább a vékonyak jártak.
2012. jún. 17. 19:03
 12/14 anonim válasza:

Mindenképp érdemes elkezdeni. Ha meg a gyermeknek nem tetszik még van másik 100 sport amit kipróbálhat.

Csúfolódás - igen volt /van benne részem. A végén velük is megtalálom a hangot.:-))

Nekem 25 évesen kellett elkezdenem. A gyermeked jobb ha most esik át rajta.

2012. jún. 18. 09:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem nálunk esedékes, az én csemetém nem vágyik rá. A barátnőm hozta föl a témát, kérdezte, hogy mi a véleményem, megbeszéltük az előnyeit, hátrányait, körbejártuk a témát, sőt azóta már elmentek megnézni egy bemutatót is, ahol elég vegyes szórás volt súlyban. A döntés az övék lesz :)
2012. jún. 18. 17:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a korosztály még nem fogja fel, és nem is várják el tőlük, hogy vékonyság előny, sőt elvárás később.

Ha csúfolnak bárkit is baletton, azt sajnos máshol is csúfolják a túlsúlya miatt. Nem pedig azért, mert belattozik, ekkora gyerekek teszik még össze a képet annyira, hogy hogy gondolod, balettozol túlsúlyosan. Egyszerűen csak megszólják ha akarják, mert a gyerekek olyanok bárhol ha nem épp tetszőt látnak.

2012. jún. 21. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!