Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti is falra másztok már a...

Ti is falra másztok már a MIÉRT-korszaktól?

Figyelt kérdés

Fiam szeptemberben lesz 4 éves, már jó ideje tart a "miért"-korszak. Korábban megfogadtam, hogy nem fogom lerázni, mindent szépen elmagyarázok neki, de az a baj, hogy az esetek 80%-ában olyan hülyeséget kérdez, amire nincs válasz.

Kedvencem, amikor ül a kocsiban mögöttem (folyamatosan nyomja a rizsát, jó hogy nem megyek neki semminek), és azt mondja: "Ott egy vonat. Miért?"

Na, ettől sikítani tudnék! Más gyerek "értelmesebbeket" kérdez?

2012. jún. 15. 12:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem válaszolgass egy darabig,utána dobj be valamit,amit nem tud megemészteni.:)Tényleg nem akarok okoskodni,de csaknyugisan,hamarabb szabadulsz.:)
2012. jún. 16. 08:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálunk mi ez korszak van.....

mindent megkérdez azt is amit ezer éve tud, hogy mi az.....

a másik a Mi csijász? bármit csinalok micsijász? ha telefonálok ki az? sms-nél ki az?

úgy érzem, hogy lassan a lányom kéri szamon a dolgokat nem én rajta....és meg csak 2.5 éves lesz.....

2012. jún. 17. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!