Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valamire érzékeny, de mire?

Valamire érzékeny, de mire?

Figyelt kérdés
Kislányomnak a télen hidegkiütéses volt a kézfeje. Legalább is a dokinőnk azt mondta, hogy az. Kenegettük neki aloe verás lötyivel, meg magával az aloe vera növény húsával is. Most kb. egy hete a tenyerén kezdett piros folt megjelenni, ami láthatóan terjed neki és viszket is. Ügyeletes orvosnak mutattam meg a hétvégén, ő azt mondta nekem kell rájönni mitől lehet, mire érzékeny a gyerek. Kapott egy Loringen A nevű krémet is, amivel napi egyszer lehet bekenni a kezét, de ha a kiváltó okra nem jövünk rá, akkor úgy sem ér semmit! Már nem mos kezet szappannal, próbálom papírtörlőbe töröltetni a kezét, bár ha a mosószerre lenne allergiás, akkor máshol is lennének kiütései, piros viszkető foltja, nem igaz? Nincs ötletem, mit csináljak? Bölcsibe jár, ott is szóltam, hogy mi a helyzet, ők is hasonlóan járnak el, mint én!

2012. jún. 12. 11:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet a napra allergiás?
2012. jún. 12. 13:21
 2/2 anonim ***** válasza:
a kezen van ...de lehet kesobb mashol is.../NE LEGYEN/..azert jobb megelozni...vagy is a ruhait mosd kulon ne hasznalj sok mososzert ketszer oblitsd...egy ismerosom jart igy a ket eves kisfiaval...a mososzertol es olyan mososzert.. szappant vesznek amibe nincs semmilyen illatsto anyag...lehet patikab is kapni...a csajszi rajott ....hogy tul sok mososzert hasznalt...vegul is rendbe jott minden..
2012. jún. 28. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!