Valamire érzékeny, de mire?
Figyelt kérdés
Kislányomnak a télen hidegkiütéses volt a kézfeje. Legalább is a dokinőnk azt mondta, hogy az. Kenegettük neki aloe verás lötyivel, meg magával az aloe vera növény húsával is. Most kb. egy hete a tenyerén kezdett piros folt megjelenni, ami láthatóan terjed neki és viszket is. Ügyeletes orvosnak mutattam meg a hétvégén, ő azt mondta nekem kell rájönni mitől lehet, mire érzékeny a gyerek. Kapott egy Loringen A nevű krémet is, amivel napi egyszer lehet bekenni a kezét, de ha a kiváltó okra nem jövünk rá, akkor úgy sem ér semmit! Már nem mos kezet szappannal, próbálom papírtörlőbe töröltetni a kezét, bár ha a mosószerre lenne allergiás, akkor máshol is lennének kiütései, piros viszkető foltja, nem igaz? Nincs ötletem, mit csináljak? Bölcsibe jár, ott is szóltam, hogy mi a helyzet, ők is hasonlóan járnak el, mint én!2012. jún. 12. 11:15
2/2 anonim válasza:
a kezen van ...de lehet kesobb mashol is.../NE LEGYEN/..azert jobb megelozni...vagy is a ruhait mosd kulon ne hasznalj sok mososzert ketszer oblitsd...egy ismerosom jart igy a ket eves kisfiaval...a mososzertol es olyan mososzert.. szappant vesznek amibe nincs semmilyen illatsto anyag...lehet patikab is kapni...a csajszi rajott ....hogy tul sok mososzert hasznalt...vegul is rendbe jott minden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!