6 hetes kislányom arcának mindkét oldalán apró, miteszerekhez hasonló piros pöttyök vannak. Ez melegkiütés vagy érzékeny valamire?
Figyelt kérdés
2 hete tápszert váltottunk, de a pöttyök kb. 1 hete jöttek elő. Mindkét tápszer HA.2008. aug. 4. 14:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem a terhessegi hormonjaid most urulnek ki a bababol. Ha feher a teteje, akkor szerintem az. Nem szabad nyomkodni, mert megmarad a nyoma. Nem kell ra hasznalni semmit, magatol el fog mulni.
2/3 anonim válasza:
NEkem 3.5hetes a babám az ő arca is tele van kis pattanásszerű pöttyökkel de sztem az övé a tejem miatt,mert túl zsíros..lehet a tápszerben is van valami ami kicsapódott.Tényleg ne nyomkodd.Én többször mosom az arcát babaszappannal egy nap,ez segít neki,hamarabb múlik.
3/3 anonim válasza:
Lanyomnak is volt...kerdeztem a gyermekdokit..nem kell semmit tenni...idovel elmulik magatol...el is mult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!