Tudtok olyan lopásgátlót/nyomkövetőt, amit gyermekre lehet tenni? A játszóházban mesélte egy anya, hogy mire visszanézett már emelte ki egy nő a gyermekét a bevásárló kocsiból. Azóta nagyon félek, hogy az enyém is eltűnhet. Köszönöm.
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 11:38
11/13 anonim válasza:
főleg azért nem, mert bármikor kifejelhet, lehajol és leesik a kocsiból. Enyém mindig meg akart fordulni. Ha félrenéztem, megfogtam, mert igazi kis öngyilkos típus. Persze vannak nyugisabb gyerekek is.
12/13 A kérdező kommentje:
Biztos attól is függ, hogy milyen a gyerek és milyen környéken él valaki. Én sajnos magam is találkoztam már "cukros bácsival". Nagyon kedves volt, nem is értettem miért van rossz érzésem. Aztán már el sem mertem senkinek mondani és megpróbáltam kerülni minden újabb találkozás lehetőségét is.
2012. jún. 12. 07:58
13/13 Liv007 válasza:
Mi akkor használunk nyomkövetőt a gyerekeknél, ha elmennek kirándulni, bevarrom a ruhájukba és el sem tudják hagyni. Itt tudjátok megnézni a kütyüt: https://www.youtube.com/watch?v=-giItScRy4w
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!