Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év bölcsi után elballag...

2 év bölcsi után elballag kislányom, mit szokás venni a gondozóknak?

Figyelt kérdés
Van 4 db gondozó, de neki két főgondozója. Ált. mit illik-szokás venni ajándékba???
2012. jún. 9. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

úgy írtad mintha állatgondozók lennének. a nevük gondozónő.

van amikor a szülők összedobják a pénzt és akár vesznek 2-3 napos wellnes hétvége jegyet, vagy szökőkút pl, vagy ami szép még,csináltatni egy díszdobozt a gyerekek fényképeivel és abba tenni egy idézetet

2012. jún. 10. 03:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Könyörgöm, ne az írjon, aki csak szemétkedik, gondozó vagy gondozónő édesmindegy, tudjuk hogy nem az állatkerti gondozókról van szó, bár némelyik bölcsis gondozónál többet tesz meg az állatkerti az állatokért :PPPPP Wellnes hétvége, persze, biztos gondozónő vagy :P Más vélemény? Normális vélemény?
2012. jún. 10. 07:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem vegyél nekik virágot vagy esetleg desszertet!Nem kell túlzásokba esni,ezen ne idegeskedj!
2012. jún. 10. 09:41
 4/5 anonim ***** válasza:
akkor virág,bonbon...
2012. jún. 10. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Wellnes hétvége ezt megmosolyogtam.Nálunk a 3 év ovi után kaptak az összes gyerektől közösen egy csokor virágot,és 5000Ft vásárlási utalványt.Egyénileg én a virág vagy bonbonra szavaznék.
2012. jún. 10. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!