Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Létezik, hogy egy gyerek nem...

Létezik, hogy egy gyerek nem issza meg a vizet? Vagy ez csak valami rossz szokás?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 17:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
Rossz szokás. Majd megissza ha szomjas lesz...
2011. dec. 5. 17:09
 2/16 anonim ***** válasza:
53%

Nem létezik, rossz szokás, de nem a gyereké, a szülőé.

Ő maga sem issza meg a vizet gyakran, úgy van vele, mint egyszeri alkoholista az alagútban.

Illetve vizet szomjoltásra iszik az ember,és csak annyit amennyi szükséges. Sok szülő inkább a látványra utazik, mert jobban néz ki, ha édes lötyiből megiszik a gyerek literszámra vagy egy pohárral egyszerre, mint két korty vizet.

Mert egy babának kb egy pohár vízre van szüksége egész nap, és ezt kortyolgatva issza meg.

2011. dec. 5. 17:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, rossz szokás.

Kislányom szerette a vizet, néha kapott gyümölcslevet is.

Majd 15 hónapos korában kórházba kerültünk, azzal fenyegettek, ha nem iszik eleget, infúzióra teszik.

A 100%-os almalevet megitta felesben vízzel, ebből egész sok fogyott. Onnantól csak azt itta meg, vizet max. 40fokban nyáron.

Most 4 éves, néha-néha már elfogadja a vizet. Ezt az ovinak is köszönhetem, mert ott legtöbbször csak azt adnak.

SAjnos ma sem egy nagy ivó.

2011. dec. 5. 17:10
 4/16 A kérdező kommentje:
nálunk mindenki vizet iszik, a tesója is, csak ő nem. Legyek kitartó?
2011. dec. 5. 17:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg létezik, de csak ideiglenes! Én mindig vizet iszok, de a kisfiam 1,5 éves koráig nem itta meg, csak a teát. Aztán jött egy jó meleg nyár és szépen rászokott. Tényleg rá lehet szoktatni őket, amikor jön a majmolós időszak akkor úgyis azt fogja kérni, amit Te:-) Mi most itt tartunk 2,5 évesen!
2011. dec. 5. 17:42
 6/16 anonim ***** válasza:
13%

Hát én még soha éltemben nem itam tiszta vizet és ez igy van a tág családi körben is

nem vagyunk semiféle patás álatok

teve, szarvasmarha ami literszámra isza a vizet

ha itam (iszunk) is mint elötem irták is nagyon keveset kortyokat.

rengeteg alternativa van.

nem kel hogy cukros legyen valami vagy stb.

mi baj van azal hogy nem vizet iszik? mit iszik akor? tul sokat iszik aból?

túl drága a tej? pesid egészséges

csapviznél mindenképen

ha ráakarod szoktatni vizre mert az olyan jó családba is mindenki viz ivó:)

akor talán olcsób természetes tiszta ásványvizel probálkoz sokal finomab mint a sima csapviz

bocs ha kötekedö vagyok csak ilyen a hangulatom:$ túl sok kérdést olvastam már:D

2011. dec. 5. 17:54
 7/16 anonim ***** válasza:
52%

Ha cukor nélküli teát iszik és szereti akor nem látom mi a probléma

ha cukrost akor cukornélküli lehet egy lépés

igazából a problémát nem értem

sporólás véget kéne csapvizet inia? vagy egészségtelen amit iszik?

2011. dec. 5. 17:57
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
Ez durva! Mi az hogy nem iszik vizet? Akkor mit? Az en fiam is jobban szereti a gyumi levet, mint a vizet. De vannak hatarok 2dl gyumi le/ nap. A tobbi viz, vagy tej. En sem csak vizet iszok, de tobbsegeben azt. kis korabba nem kapott teat. viz volt vagy tejcsi. ezt szokta meg. Most 2.5 eves.
2011. dec. 5. 18:20
 9/16 A kérdező kommentje:
csakis teát, de ha kevesebb cukrot rakok bele (1 ek./fél liter), akkor azt sem issza. Ezen kívül kakaót iszik, semmi mást. Tejet sem, gyümlevet sem, semmit.
2011. dec. 5. 18:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Mennyi idos? Vedonok mit mondanak?
2011. dec. 5. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!