Létezik, hogy egy gyerek nem issza meg a vizet? Vagy ez csak valami rossz szokás?
Nem létezik, rossz szokás, de nem a gyereké, a szülőé.
Ő maga sem issza meg a vizet gyakran, úgy van vele, mint egyszeri alkoholista az alagútban.
Illetve vizet szomjoltásra iszik az ember,és csak annyit amennyi szükséges. Sok szülő inkább a látványra utazik, mert jobban néz ki, ha édes lötyiből megiszik a gyerek literszámra vagy egy pohárral egyszerre, mint két korty vizet.
Mert egy babának kb egy pohár vízre van szüksége egész nap, és ezt kortyolgatva issza meg.
Igen, rossz szokás.
Kislányom szerette a vizet, néha kapott gyümölcslevet is.
Majd 15 hónapos korában kórházba kerültünk, azzal fenyegettek, ha nem iszik eleget, infúzióra teszik.
A 100%-os almalevet megitta felesben vízzel, ebből egész sok fogyott. Onnantól csak azt itta meg, vizet max. 40fokban nyáron.
Most 4 éves, néha-néha már elfogadja a vizet. Ezt az ovinak is köszönhetem, mert ott legtöbbször csak azt adnak.
SAjnos ma sem egy nagy ivó.
Hát én még soha éltemben nem itam tiszta vizet és ez igy van a tág családi körben is
nem vagyunk semiféle patás álatok
teve, szarvasmarha ami literszámra isza a vizet
ha itam (iszunk) is mint elötem irták is nagyon keveset kortyokat.
rengeteg alternativa van.
nem kel hogy cukros legyen valami vagy stb.
mi baj van azal hogy nem vizet iszik? mit iszik akor? tul sokat iszik aból?
túl drága a tej? pesid egészséges
csapviznél mindenképen
ha ráakarod szoktatni vizre mert az olyan jó családba is mindenki viz ivó:)
akor talán olcsób természetes tiszta ásványvizel probálkoz sokal finomab mint a sima csapviz
bocs ha kötekedö vagyok csak ilyen a hangulatom:$ túl sok kérdést olvastam már:D
Ha cukor nélküli teát iszik és szereti akor nem látom mi a probléma
ha cukrost akor cukornélküli lehet egy lépés
igazából a problémát nem értem
sporólás véget kéne csapvizet inia? vagy egészségtelen amit iszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!