Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Létezik, hogy egy gyerek nem...

Létezik, hogy egy gyerek nem issza meg a vizet? Vagy ez csak valami rossz szokás?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 17:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
semmit. 3,5 éves, rekkenő hőségben sem ivott vizet
2011. dec. 5. 18:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Az enyém kisebb, 19 hónapos, de ő sem issza a vizet. Pedig én mindig azt iszom, az apja is leginkább. Nyáron még itta, de amióta rosszabb az idő, alig-alig. Volt olyan nap, hogy a reggeli-esti kakaón kívül nem ivott egy kortyot sem! Pedig óránként kínáltam.

Amikor feltettem erről egy kérdést, jól nekem estek a válaszolók, hogy az idióta elveim miatt tönkre teszem a veséjét, és adjak neki teát, gyümilevet, ez azért meggyőzött, azóta kap teát. Tényleg inkább ez, mint hogy bármi baja legyen.

Szóval igen, létezik. Én azért próbálkozom, nagyon nehéz lesz az élete, ha nem szokja meg a vizet.

2011. dec. 5. 19:46
 13/16 A kérdező kommentje:
nálunk is ez van, hogy irtó makacs, nem issza meg soha. Kicsiként is kifolyatta a szájából, nem nyelte le. Ha vélettlenül beleiszik, mintha valami undormányt itatnék vele, még össze is szokott rázkódni és pofát vág, nem ízlik neki!
2011. dec. 6. 07:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Igy már joban értem a problémát

az utólsó jól irta amit iszik azt kel itatni vele azért

és kicsiknél mindég a fokozatoság a lényeg

(meg hogy minden ember különbözö igy a kicsik is)

persze nem árt védönönél rákérdezni erre

.

fokozatoságot értsd ugy minél joban "higab" teát adsz neki

keveseb cukor de ezt is inkáb hetekre bontva nem napokra aztán egyre gyengéb teával is lehet probálkozni bár ez selytem hogy igázán nem fog tetszeni a kicsinek:)

(az rosz ha a tejet se isza probálkoz sok félével védönö ajánljon töbet, volt szoptatva? vagy tejel is táplálva mert ha csak tápszerel az nem a legjobb)

2011. dec. 6. 11:20
 15/16 A kérdező kommentje:
szopott, míg a kistesó meg nem fogant, utána elválasztotta magát, 2,5 éves koráig meg csak babatejet vettem neki, mert nem volt hajlandó meginni semmilyen tejet, pedig elég sokfélét kipróbáltunk. Csak a kakaót issza meg, mint az apja. Kistesó megissza a tejet, vizet, szóval nem is értem.
2011. dec. 6. 11:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem se itta meg nagyon sokáig a sima vizet. Aztán nyáron felfedezte, hogy van a hűtőben egy mintás üvegkancsó, valami "szuperfinom izé"-vel töltve - az anya csapvize volt, hidegen :D Na azóta menő a víz, de csak és kizárólag akkor, ha mintás üvegből jön, vagy mintás pohárba kerül :)
2012. febr. 6. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!