Létezik, hogy egy gyerek nem issza meg a vizet? Vagy ez csak valami rossz szokás?
Az enyém kisebb, 19 hónapos, de ő sem issza a vizet. Pedig én mindig azt iszom, az apja is leginkább. Nyáron még itta, de amióta rosszabb az idő, alig-alig. Volt olyan nap, hogy a reggeli-esti kakaón kívül nem ivott egy kortyot sem! Pedig óránként kínáltam.
Amikor feltettem erről egy kérdést, jól nekem estek a válaszolók, hogy az idióta elveim miatt tönkre teszem a veséjét, és adjak neki teát, gyümilevet, ez azért meggyőzött, azóta kap teát. Tényleg inkább ez, mint hogy bármi baja legyen.
Szóval igen, létezik. Én azért próbálkozom, nagyon nehéz lesz az élete, ha nem szokja meg a vizet.
Igy már joban értem a problémát
az utólsó jól irta amit iszik azt kel itatni vele azért
és kicsiknél mindég a fokozatoság a lényeg
(meg hogy minden ember különbözö igy a kicsik is)
persze nem árt védönönél rákérdezni erre
.
fokozatoságot értsd ugy minél joban "higab" teát adsz neki
keveseb cukor de ezt is inkáb hetekre bontva nem napokra aztán egyre gyengéb teával is lehet probálkozni bár ez selytem hogy igázán nem fog tetszeni a kicsinek:)
(az rosz ha a tejet se isza probálkoz sok félével védönö ajánljon töbet, volt szoptatva? vagy tejel is táplálva mert ha csak tápszerel az nem a legjobb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!