Óvónők végig szoktak vinni egy csoportot kiscsoporttól kezdve vagy hogy szokás?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 13:30
1/3 anonim válasza:
Általában ige, még nem hallottam olyan helyről, ahol az óvónők változtak (ettől persze létezhet). De a kicsi érdekében jobb, ha az van velük, akit megszoktak, így nincs váltás évente.
2/3 anonim válasza:
Lehet h ez helyenként más és más, de é gyerekkoromban arra emlékszem, h minden egyes csoportnak (kis-közép-nagy) megvolt a "maga" óvónője.
Iskolában tudom, hogy végigviszik.
3/3 anonim válasza:
Nálunk én úgy hallottam hogy évente váltják egymást az óvónők,nem tudom számít e de vegyes csoportban vannak,épp idén kezdi majd a fiam az ovit és nekem így mondta egy ismerős anyuka.Elég érdekes dolog mert én még ilyet nem hallottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!