S. O. S sürgős segitségre van szükségem ugye nem fog vissza esni?
Figyelt kérdés
kisfiam 2 hónapja volt korházba kiszáradás miatt és mert a bél működése leált a problémám az h délelött a kisfiam apja energia italt ivott lényeg az h öntött a gyerek vizébe is 1:1 arányba így 2 dl ivott délútán kisfiam iszonyatos sírással ébredt és csípte a hasát kb fél ora kellett mire megynyugszik adtam neki alégoflex babyt most egy picit nyugodtabb mosolyog is de nem akarja meginni a kamilla teát mit csináljak h menjen töle a szél és búfizzen? ugye nem fog leállni a bél müködése kérlek adjatok tanácsot2012. jún. 9. 16:03
11/21 A kérdező kommentje:
nem fogaggya el a kamilla teát csak sír én már nem birom tovább
2012. jún. 9. 16:36
12/21 anonim válasza:
És a férjed erről téged meg sem kérdezett?Mivel indokolja,hogy egy kisfiúnak minek kell energiaital????Hát h.lye ez?Őszintén én 23 évesként nem birok inni belőle,mert már hányingerem van, a szivem majd kiugrik.Nem adnék a fiamnak sem,de a párom sem.Ennyi esze lehetne a férjednek!!!
13/21 A kérdező kommentje:
sajnos nincs ezek szerint legalábbis azt mondja h a gyerek kérte
2012. jún. 9. 17:05
14/21 anonim válasza:
majd írd meg mijság a kicsivel?ha ilyet tenne a párom kitenném a szűrét,ennyire felelőtlen hogy lehet egy ember???
15/21 anonim válasza:
én nem hiszem hogy az energiaitaltól vannak ilyen fájdalmai,ha ilyen komoly problémája volt miért nem viszed azonnal a kórházba vagy ügyeletre?ahogy irta valaki,enyagcsere pörgető,de sok más is van benne én is lettem már rosszul egy energiaitaltól,ettől függetlenül más baja is lehet sürgősen korház.itt mi csak találgatni tudunk és hüledezni,mik vannak,de ettől még ennek a kis gyereknek nem lesz jobb.
17/21 anonim válasza:
ha a gyerek cigit kér,majd azt is ad neki....
vagy hívd ki az orvost, vagy menj ügyeletre. A koffein vízhajtó
18/21 anonim válasza:
Szerintem a szénsavtól lehet, de mindenképp orvos. Tényleg írd majd meg, mi lett. A férfiak nem normálisak. Kivéve néhány tévesen besorolt példány, aki nyilván nő lenne, ha nem jön közbe valami.
19/21 anonim válasza:
Ennyi idős fejjel tudhatta volna a férjed,hogy a kicsi babák, gyerekeknek mindig az kell,amit lát a felnőttektől, szülőktől.Ami sajnos nem minden esetben adható nekik.Ez pl az energiaital.Legközelebb cigit is ad?Vagy alkoholt,mert azt kér?Vagy ha valami vegyszert lát meg,amiről persze kicsi kora miatt nem tudja,hogy az nem gyümölcslé,hanem mosogatószer a férjed abból is ad?
Amúgy annyira útálom azt a felfogást,hogy dehát annyira kért belőle...:S
És még 1dl-t???Mint írtam én ennél kevesebbtől is rosszul voltam:S
Mi újság a picivel??
20/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mostmár jól van tegnap bementünk az ügyeletre adtak neki vmi injekciót ás már jol van
2012. jún. 10. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!