Kinek az ovijába szednek pénzt a gyerekek után?
Figyelt kérdés
Nálunk ezt szülői munkaközösségi pénznek hívják (Sz.m.-pénz).Igaz ebből mennek el a gyerekek kirándulni de a többit nem tudjuk hová rakják.Meg úgy hallottam hogy szabály ellenes igy pézt szedni.2012. jún. 9. 11:39
11/13 anonim válasza:
9-es: Hogy érted hogy +az ovipénz (kb 6-7 ezer ft)?
Ez az ebédpénz lenne?
A pénz gyűjtés tudtommal tényleg szabályellenes, de én és még sokan szívesen odaadom, ha ezek után nem nekem kell ilyen-olyan eszközt, anyagot bevinnem az óvodába. Az idő is pénz, örülök, hogy elintézik helyettem.
Azt meg végképp nem szeretném, ha nem jutna rajzpapír, festék, játékszer és egyéb dolog, amit elvileg a költségvetésből kellene fedezni, csak gyakorlatban nincs rá keret.
Viszont van ismerősöm, akinek komoly problémát jelent a "kérünk 500Ft-ot ugrálóvárra, 1000-et bűvészműsorra, másik 1000-et bábszínházra" Nekünk jó, hogy az ovi helybe hozza a programokat, neki komoly fejfájást jelent a pluszkiadás.
12/13 anonim válasza:
9-es vok:Igen a kaja pénz van benne.
13/13 anonim válasza:
Nálunk csoportpénz van, havi 500 Ft. Ebből mennek kirándulni, ha elfogy például a gyurma, színesceruza ebből a pénzből pótolják. Ebből kapnak ajándékot gyereknapra. A múltkor a Kákics együttes szerepelt az oviban, a csoportpénzből fizették a gyerekek "belépőjét" a műsorra. Ilyesmikre megy el ez a pénz. Tisztasági csomagot, gyümölcsöt mi is viszünk, sőt a nyári időszak kivételével (amikor már nagyon meleg van), akkor kéthetente kedden tejnap van az oviban, ilyenkor tejterméket is viszünk. És ezenkívül fizetjük még az ebédpénzt, ami megint más dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!