Kuki-húzás! Én csinálok rosszul valamit?
4,5 éves kisfiamnak ma harmadszor tépték fel a kukiját. Előtte 2 hónapja... Hogyan tapadhat le újra 2 hónap alatt? mindennap húzogatjuk olyan erősen amennyire tudjuk.
Más kisfiús anyukának nincs ilyen gondja?
Ezt mots hogy érted hogy letapad?
Létszi magyarázd el:)
Én most egy kicsit furán érzem magam,mert annak idején nekünk azt mondta a gyerek orvos,hogy 1 évesen ő fogja felhúzni a fiamnak a bőrt.Gondoltam magamban,nehogy már 1 éves koráig ne legyen megmosva normálisan a gyerek kukija!!!
3 hónapos kora óta minden nap egyre jobban-nem erőltetve- húztam neki.Kb 6-7-8 hónapos lehetett,amikor szépen feljött neki,most 3 éves,és semmi gondunk.
Persze,mikor 1 éves vizsgálaton voltunk,akkor mondta a doktor nő,hogy milyen szépen feljön a fityma,mondom,még jó hogy,mert 3 hónapos kora óta nyújtom a bőrt.Nehogy már a doki "tépje fel" neki.Az irtó fájdalmas lehet.
Szóval el nem tudom képzelni,hogy mennyit szenvedhettek Ti a fiaitokkal,nagyon sajnálom.
Számomra elképzelhetetlen lenne,hogy az orvos így nyúljon hozzá a gyerekemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!