Úgy néz ki kisfiam lisztérzékeny, ilyenkor járhat "átlagos" óvodába, vagy egy speciálisat kell keresni?
Igen, járhat, a kaját viheted, az a legjobb, ha elkéred előre a heti étrendet, és ugyanazt megfőzöd.
És igen, sajnos kirekesztett lesz. Az ovis szülinapokra nagyon kell figyelni. :(
Nincs igazából ilyen speciális ovi lisztérzékenyeknek.
Még BP-en sincs, nem tudom hol laktok.
Millió dolog van, nekem a férjem LÉ.
A nagyobbik gyerek nem örökölte, a kisebbiket még nem tudom.
Huh, nagyon sok infó van, a lisztérzékeny.hu jó kis oldal.
Holnap lesz Óbudán lisztérzékeny találkozó, sok gyerekprogrammal. Mi megyünk.:)
Szólj ha kell segítség, én már tapasztalt vagyok, kitanulmányoztam mindent a témában a férjem miatt. Ő olyan, mint egy gyerek. :)
Ja, amúgy nálunk helyben főznek az oviban, de nem vállalták a LÉ mentességet.
Érdeklődtem azért előre, mi van ha...
És a fiam szerintem LÉ lesz.
És hozni sem lehet sehonnan, így kénytelenek megengedni, hogy vigyen kaját, aki rákényszerül.
A gyerekkel nagyon meg kell tanítani, mit ehet, és mit nem.
Persze egy 3 évesnek, tudom, nehéz.
De a lányom 3,5 és mindig kérdezi, ebből ehet-e apa, ebben van-e búza. Stb.
És otthon is egyen olyan, amiből ő nem ehet, még ha az ínycsiklandozó is, ne csak közösségben találkozzon ilyennel.
Tudom, hogy szívás, de én ezért amúgy nem vinném alapítványi oviba, főleg nem méregdrágán.
Ő hamar megszokja, hogy ő mit ehet, mit nem, alkalmazkodnak nagyon hamar.:)
Ez egy életen át elkíséri, suliban is probléma lesz.
Ezzel a betegséggel együtt kell élni, jó ha megszokja már hamar, mi a helyzet.:)
ha belejöttök már nem olyan vészes.
De az első fél év kemény. A mit ehet, mit főzhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!