Szerintetek milyen? Szep? Vagy atlagos?
Figyelt kérdés
nem azert lett felteve hogy vitat inditsak hanem kivancsi vagyok kivul allok velemenyere valamihez kellene
koszi aki normalis valaszokat ad
2012. máj. 25. 20:51
2/26 anonim válasza:
Szerintem szép kislány,szép a haja és a szemei is..:)
3/26 anonim válasza:
nem rosszindulat, semmi ilyesmi de átlagos. Ami nem azt jelenti hogy nem szép, csak vannak azok a kislányok akiket meglát az ember és elámul, meg van akire azt mondja, hogy szép, vagyis szép mint egy átlagos kislány.
4/26 anonim válasza:
Szerintem szép.Természetes és gyerekes.Ezt nem rosszból mondom.Sok kislánynál szebb mint pl. akiket szülők divatbemutatókra hurcolnak.Szerintem büszke lehetsz rá.:)
5/26 anonim válasza:
Szerintem is átlagos. Semmi különlegeset nem látok benne, de aranyos.
6/26 A kérdező kommentje:
katacska 04!
hidd el hogy az vagyok:D
2012. máj. 25. 21:00
7/26 anonim válasza:
Egy átlagos kislány gyönyörű szobában, ruhában, szépen megcsinált hajjal.
8/26 anonim válasza:
Én most várom az első babámat és ha kislány lenne,és ha "csak ilyen átlagos" lenne nagyon örülnék neki..:)
Egyébként mindenkinek a saját gyermeke a legszebb.
És ez így van rendjén.:)
9/26 A kérdező kommentje:
azert kerdezem mert leakarjak tobben is festeni!
2012. máj. 25. 21:02
10/26 A kérdező kommentje:
az utolso elottinek uzenem!
hogy a ruhaja egy atlagos oviba jaro kis ket reszes ruha:) a hajaba meg az a virag van bele teve ennyi:)
2012. máj. 25. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!