Szerintetek milyen? Szep? Vagy atlagos?
Figyelt kérdés
nem azert lett felteve hogy vitat inditsak hanem kivancsi vagyok kivul allok velemenyere valamihez kellene
koszi aki normalis valaszokat ad
2012. máj. 25. 20:51
22/26 anonim válasza:
Szép kislány de ez a fotó túl sötét ahhoz, hogy ennél többet is meg lehessen állapítani. És amúgy is, ez csak egy fotó, lehet hogy olyan kisugárzása van, hogy ha élőben látnánk, elállna a szavunk :-) egyébként nincs róla színes fotó, amelyiken kicsit jobban lehet látni az arcát vagy nem tudom...és ki akarja amúgy lefesteni?
23/26 anonim válasza:
A haj nagyon tetszik. Az arcát, meg igazán nem lehet megnézni ezen a képen, de semmiképp nem csúnya :)
25/26 anonim válasza:
Ez alapján a kép alapján nem találom szépnek. Fura szögből van fotózva, szerintem ez nem valami jó kép a kislányról.
26/26 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!
megengedem hogy lefessek:) ja amugy van szines kep is rola!
2012. máj. 26. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!