Mikor éreztétek azt h jöhet a 2. baba? Nem féltettek milyen lesz kettővel? Hogy fogjátok bírni?
Én folyamatosan tartok ettől, hogy hogy fog időben is és érzelmileg is beleférni egy második kicsi, de egyrészt már nem vagyok fiatal, másrészt nagyo-nagyon szeretnék mégegy gyereket, a fiamnak is nagyon jó lenne.
Esténként, amikor hármasban vacsorázunk, mindig hiányérzetem van......
15 hónapos volt a lányom.
23 hónap lett a különbség. Szerettük/szeretjük.
A harmadikra tovább kellett várni, két éves volt a pici, és épp rá 9 hónapra jött a harmadik.
Ezt még kóstolgatjuk. 10 napos. :o)
2vagyok
Az jutott eszembe, hogy szerintem minden "többedik" gyereknél izgul az ember, legyen az első, vagy negyedik, mert mindig "egyel több" gyereked lesz, és ez új kihívások elé állít nyilvánvalóan.
Onnantól, hogy vágyunk rá, szerintem képesek is vagyunk a kihívásnak eleget tenni. Nehéz helyzetek mindig vannak és lesznek is, egyel ugyanúgy mint kettővel.
Nekem az a tapasztalatom, hogy egyrészről több "munka", másrészről viszont hamar elkezdik egymást lekötni, és az meg időt szabadít fel.
Szóval hajrá!
:o)
Izgultam,féltem eleinte úgy éreztem elég egy gyerek.
Megijedtem,hogy mi lesz,ha majd nem fogom tudni úgy szeretni,mint az elsőt stb.
Aztán 20 hónapos volt a lányom,amikor azt éreztem jöhet a tesó,úgy éreztem még átszeretném élni a terhesség,a szülés,
és persze, a gyereknevelés élményét.Mondtam a férjemnek,hogy jöhet a tesó.Harmadik hónapban sikerült.A lányom 3 éves volt 4 hónap híján amikor megszületett a hugija.Most 6 hónapos,a nagy pedig 3 éves 2 hónapos.Nem bántam meg.Nagyon boldog vagyok,egészségesek,gyönyörűek,a nagy imádja a kicsit,és amikor apával együtt belefeledkeznek a játékba,én meg csak olvadok :D
Szeretnék még egy babát,mindenképp.Úgy tervezem,hogy szintén 2,5 év korkülönbség legyen.Szóval ne izgulj,ne stresszelj és hidd el fog jönni az idő!!
Nagyjából 2 évet szerettünk volna a tesók között, végül 19 hónap lett
Már amikor megtudtam, h terves vagyok, féltem. A "nagyom" hihetetlenül leszívta minden energiámat és attól tartottam, bele fogok dilizni, ha a kicsi is ilyen lesz. Most a "nagy" 22 hós a kicsi meg 3. Majd' bele dilizek, olyan nehéz fizikailag (ide futok/oda futok, pelenkacsere, etetés, de játszó is legyen stb.), viszont imádom őket és tudom, h együtt fognak felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!