Mekkora a korkülönbség a gyerekeid között? Így terveztétek, vagy így alakult?
Kedves 8-as, az vicc vagy ikrek? :-) (simán vagy császárral születtek ha azok, hogy ilyen gyorsan jöttek egymás után?)
Nálunk 21 hónap van a lányom és az egypetéjű ikerfiaim között, a fiúk között 3 perc van, ők simán születtek (második baba farosan).
Azért kérdeztem, mert sokan lesajnálnak/sajnálnak, hogy milyen nehéz meg rossz lehet nekem, mikor látnak a 3 kicsivel. (most 3,5 éves a nagylány 22 hósak az ikrek).
És nem érzem ennyire gáznak, mint amilyen visszajelzések jönnek, és nem is esnek jól.
De látom más is van így, hogy nem érzi gáznak, mert várják azért a 3. babákat? :-) Én is úgy szeretnék még egyet......
3 év, így terveztük, pontosan sikerült is. 3 év és 12 nap van a gyerekek között.
nagy tapasztalatom még nincs, mert a kicsi még csak fél éves, de eddig minden nagyon jól alakul, imádják egymást.
14 -es vagyok
és nem így terveztük
1-2. között 26hónap
2-3. között 21. hónap. Ő még a pocakomban:)
Így terveztük, így jó nekünk!
Mivel egy fiú- egy kislány, így már kaptam meg azt a kérdést, hogy a 3. becsúszott????
Nekem sem esett jól.
Szia
mi direkt terveztik igy
az elso babamat 23 evesen szultem ra 10honapra jott a masodik baba.
33evesen szultem ugyan igy 2 babat.
szoval volt pici gyerekunk es nagyis.
nem bantuk meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!