Mekkora a korkülönbség a gyerekeid között? Így terveztétek, vagy így alakult?
Kb. 2 évet terveztem - nem volt hova visszamennem dolgozni, és 2 gyereket terveztünk, így "le akartam tudni" egyben, hogy minél kevesebb időt legyek gyesen. Az első hónapban összejött, 22 hónap lett köztük. Kevesebbet nem szerettem volna.
Nem bántam meg, ha nagyobb korkülönbséget szerettem volna, akkor minimum 4 évet választok.
A kicsi most lesz 10 hónapos :)
Eredetileg 2-3 évet terveztünk, de amikor egy éves volt a fiam, mondtam, hogy nekem még nem megy a tesó, várjunk.
Aztán mikor két éves lett, mondtam, hogy visszamegyek dolgozni, de ez nem befolyásolja a babaprojektet, így pár hónap múlva ráálltunk, mondván úgysem jön össze egyből - igazunk lett, a második hónapban jött össze, így nem sokat dolgoztam (októbertől mostanáig), és majdnem pontosan 3 év lesz köztük.
Egyelőre még ideálisnak érzem, de majd kiderül, valóban az-e, ha itt lesz velünk a kistesó:)
1-2. között 22 hónap
2-3. között 23 hónap lesz (még pocakban a 3.).
Így terveztük, hogy 21-24 hónap legyen a különbség (amúgy is kis különbséget akartunk és a gyed szempontjából is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!