Miért baj az, ha el tudom végezni a baba mellett a teendőimet?
Másfél éves a lányom, nyáron születik a kistesó!!
Éjszaka még mindig felkel a lányom, jön a foga, meg egy kis szep. szorongás is van a dologban, már a pocakom is nagy. Mégis elvégzem a feladataimat: bevásárlás, takarítás, mindennap főzök,mosás...
És olyan sokszor itt is, és ismerősöktől is megkapom,hogy könnyű nekem!!!!
De miért is???Elhiszem hogy vannak időszakok amikr a gyerekeket le nem tudod magadról vakarni,mert beteg,hisztis anya kell stb... De ez nem állandó.
Számos ismerősöm van,akik babásak, és nagyik főznek, nagypapák füvetnyírnak, anyuka nem megy a közel 3 éves lányával a boltba,mert nem marad nyugton a gyerek, stb..
Ne értsetek félre,nem bántani akarok senkit, de én érzem rosszul,vagy kicsit kezd ez a minden percünket a gyerekkel töltsük dolog átesni a ló túloldalára??
Én próbáléom a lányom mindnebe bevonni, jön hozza a saját kis rongyiját, törölget velem, ha főzök,akkor vagy játszik,vagy a konyhaszekrénybe pakolgat..
Mióta nagy a pocak,hamarabb fáradok,reggel picit korábban kelek, mire a lányom felkel felrakom az ebédet..
Én vagyok rosszul összerakva???
Köszönöm:):)
soha nins indok,csak hogy könnyű nekem. Ha visszakérdezek miért, akor a válasz általában annyi,hogy "az én gyerekem mellett ezt nem lehet megcsiálni". De kérdezem én,akkor arra hogy van ideje/idejük,hogy közösségi oldalon félóránként, óránként osszanak meg valamit????
Igen, kedves kérdező, én is elgondolkodtam már ezen. Nekem is van ilyen barátnőm, állandóan úton van, aztán meg panaszkodik hogy szalad a lakás.....
Korábban már válaszoltam (én akartalak like-olni).
Én úgy oldottam meg, hogy a vasalás és a vegyszeres takarítás kivételével mindent de mindent együtt csináltam a kisfiammal.
Ágynemű húzás, zoknipároztatás közben énekeltünk, mondókáztunk, amikor főztem, akkor jött 'segíteni', kapott kistálat, fakanalat, habverőt, és együtt 'dolgoztunk'. 2,5 éves, a mai napig imád krumplit pucolni meg sajtot reszelni az apjával.
Amikor tusoltam ott sertepertélt, megmosta a combomat, megállapította, hogy 'anyának nunija van' stb.
Nyilván így minden 3x annyi ideig tart, mintha egyedül turbóban nyomnád, de attól hogy fiú, még érthet a háztartás dolgaihoz is.
Teregetés, viráglocsolás, bevásárlás, mindent együtt csinálunk a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!