1.5-2 éves gyerekeke anyukái. Tippek?
Márminthogy ma ?
baconba tekert husi lesz burgonyapürével és gyümölcsleves.
tegnap borsófőzelék volt rántott párizsival - az volt a nem husis nap.-
holnap talán gombapöri lesz vagy más zöldséges étel.aztán a hét végére kebap sok friss zöldséggel . a hétvégén töltött káposzta j. hétre pedig lasagne-t fogok összeütni egy tepsivel.
tegnap: kapros-tejszínes csirke tésztával
ma: paprikás krumpli virslivel, uborka salátával
holnap:gulyás leves, rizsfelfújt
hát örömmel kukkantottam ide be , de abböl a gyerekem szinte semmit nem ezsik meg a borsófözeléken túl.
nekem az a bajom, hogy hús messzoiröl kiköpi a gyerek, csak zöldséget enne megállás nélkül, se tészte semmi ilyet nem eszik meg. minden héten van borsó, répa, brokkoli, karfiol, spenot, de semmi féle tésztát nem eszik meg, ilyen húsfélés dolgot nem nem tudok csinálni.
Holnap lehet megpróbálom a paprikás krumplit, de az sem tuti szerintem neki.
ma spenót lesz, az tuti benyomja, de minden nap nem ehet azt. még édeset sem eszik meg semmit.
Utolsó válaszolónak: a te babád és az enyém akkor remekül kiegészítenék egymást :). Nálunk csak azok mennek, amiket a tied nem eszik, és fordítva.
Tegnap a kis válogatósom evett sült husit (hétvégi grillezés maradéka, csirkemell és tarja), meg a petrezselymes újkrumpli is lement almás-banános bébiétellel nyakon öntve. Én már ilyen vad dolgokkal is kísérletezek, hogy egyen.
A rakott zöldségeket szeretitek, Kérdező? Nálunk még azok nagy kedvencek, karfiollal, kelkáposztával főleg.
Tegnap gomba pöri,ma paprikás burgonya, holnap gulyásleves, túrófánkkal
De volt a napokban karfiolleves, rántott husi, sárgarépafőzelék csirkemmellel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!